Ryan Reynolds: naistele meeldib action ja huumor, tõesti, šokeeriv!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP / Scanpix

Koomiksil põhinev film «Deadpool», mille peaosas särab Ryan Reynolds, jõudis ka meie kinodesse. Filmi suur edu pani ajakirjanikke Reynoldsilt ühel pressikohtumisel küsima, mis nipiga nad action-filmi küll naistele meeldima panid. Reynolds, kes on tuntud selle poolest, et ei talu seksistlikku jama, andis reporteritele väga head vastused.

«Minu meelest on jabur, et stuudiod mõtlevad, kuidas küll üht või teist filmi küll naistele turundada,» räägib Reynolds intervjuus. ««Me peame kindlasti rõhuma romantikale!»,» toob ta ühe tüüpilise näite, kuidas stuudiod naistest mõtlevad. «Aga see on tobe! Naistele meeldivad superkangelaste filmid! Nad ju ilmselgelt käivad neid filme vaatamas, naljakas, et vahepeal stuudiod saavad sellest kõige viimasena aru.»

«Ma arvan, et naistele meeldivad nende filmide juures action ja huumor – samad asjad, šokeeriv!» tögab hurmurist näitleja tõsiasja, nagu oleks üllatav, et mehed ja naised võivad omada unikaalset maitset. Mõnele meeldivad koomiksifilmid, teistele jälle mitte. Umbes samamoodi, nagu mõnedele meestele meeldivad superkangelased, teistele mitte.

«Deadpool» viskas kogu selle «romantikale rõhumise» üle teravalt nalja, valmistades valentinipäevaks suisa eraldi filmiplakatid, justkui olekski tegu romantilise komöödiaga.

Vaata tervet intervjuud Ryan Reynoldsiga siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles