Video: ujumisriiete modellid jagavad nõuandeid enda nooremale minale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Graham
Ashley Graham Foto: xposurephotos.com

Ashley Graham, Nicola Griffin ja Philomena Kwao räägivad Bustle’i videos, mida nad ütleks enesekindluse ja kehakuvandi kohta enda nooremale minale ning teistele noortele neiudele, kel on välimuse pärast komplekse.

«Sa võid end kogu elu teistega võrrelda,» ütleb Graham. « Aga lõpuks, kui sa ainult niimoodi jätkad, siis ei saa sa kunagi õnnelikuks.»

Ashley Graham selgitab et mõiste «kehapositiivsus» tähendab end oma nahas mugavalt tundmist ja teistsugust suhtumist neist, kes võrdlevad end pidevalt teistega.

Nicola Griffini sõnul tuleb leppida oma keha suurusega sellisena nagu see on ja uskuda, et sa oled ilus just nii. 

Philomena Kwao lisab, et endaga leppimise juures on veel oluline märgata, mis teeb sind eriliseks ja seega veel ilusamaks. 

«Sisemine enesekindlus nõuab väga palju tööd,» ütleb Graham. «Mina vaatasin endale iga päev peeglis otsa ja ütlesin: «Ma armastan sind. Sa oled vapper, sa oled tark ja sa oled ilus.»»

Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles