Kadri Kõusaar: ma olen rohkem silmade inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik: Loore Härmat
Soeng: Margit Merirand-Sarapuu
Modell: Kadri Kõusaar
Meik: Loore Härmat Soeng: Margit Merirand-Sarapuu Modell: Kadri Kõusaar Foto: Sander Ilvest / Postimees

Ilu- ja meigispetsialist Loore Härmat näitab kaht punase vaiba meiki, mille tarbeks palus ta modelliks imekauni Kadri Kõusaare. Kadri juuksed seadis soengusse Margit Merirand-Sarapuu. Mida Kadri lõpptulemusest arvab?

«2016. aasta pidulike soengute märksõnaks on romantilisus, naiselikkus ja seksuaalsus,» räägib juuksur Margit. «Moes on soengud, kus rõhk on ühe külje peal.»

Esimese soengu jaoks tegi juuksur lokid, kammis need läbi ning sättis ühele poole kõrva taha. Viimstleti lakiga. Teisel puhul on juuksed õrnalt ühele küljele kokku seatud.

«Kui võimalik, kasutan kindlasti professionaalse meigikunstniku ja juuksuri abi,» ütleb Kadri Kõusaar, kes tihti pidulikele üritustele satub. «Kui aga abilisi pole, siis lihtsalt kasutan tavalisest julgemat meiki. Põhi peab minu arust alati olema märkamatu – ei argipäeva ega pidulikul puhul tohiks paista mingit meigikorda. Või puuder pudeneb – see on inetu.»

Kadri teab, et põhjaga tuleb kõige rohkem vaeva näha ning valida toon, mis on kõige rohkem loomuliku nahatooni sarnane. «Ja peab valima – kas rõhk on silmadel või huultel. Mina olen rohkem silmade inimene, huulte puhul eelistan ka pidulikul puhul väga naturaalseid toone. Aga silmi on siis, olenevalt riietusest, võimalik julgemalt rõhutada kui muidu. Pidulikumal puhul on lahe ka kasutada silmadel sädelevat või läikivat tooni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles