Pisike balletisolist Eve Andre muutis oma miinused plussideks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Andre.
Eve Andre. Foto: Peeter Langovits

Rahvusooper Estonia balletisolistil Eve Andrel (33) tuli terve õpiaja kuulda hurjutamist: «Issand, kui väike sa oled, kas sa üldse tööd saadki?». Nüüd, 15 aastat hiljem on ta ära tantsinud kõik oma unistuste rollid, kirjutab ajakirja Anne ja Stiil detsembrinumber.
 

Vaid 155 sentimeetri pikkune Andre rääkis, et kooli võeti ta pingerea viimase lapsena, kuna pedagoogid lõid käega, et ah, võtame selle väikese ka. «Selgus, et mu lühike kasv tuli mulle hoopis kasuks sain terve balletikooli ajaloo vältel kõige rohkem tantsida, sest teatril oli vaja just väikesekasvulist baleriini, et ka lasterolle teha,» lisas naine.

Just kasvu pärast ei tundnud ta end oma kehas hästi ning alles lapsesaamine muutis ta mõttemaailma - tekkis rahulolu. «Kui armastad end sellisena, nagu sa oled, näevad ja tajuvad seda ümbritsevadki,» ütles ta välja elutõe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles