Juukselõikus, mis teeb võimsa tagasituleku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Järku lõigatud juuksed on moes valitsenud juba nii kaua, et see tundub iseenesestmõistetav. Olgu soeng lühike või pikk, enamasti eelistatakse ikka eri pikkuses salke. 

Selleks on loomulikult mõistlik põhjus, sest kihilised juuksed tunduvad kohevamad ja on liikuvamad. Salkude abil saab ka õhukesed juuksed muuta näiliselt täidlasemaks ja kujundada soengut nii, et see sobib kokku näo kujuga. Hollywoodist on aga liikvele läinud uus trend, mis pöörab kõik pahupidi, teatab Glamour. 

Paljud staarid on otsustanud hoopis sirge lõikuse kasuks, mis tänapäeval näib julge sammuna. Tegelikult võib muidugi ka sel juhul juukseid osaliselt järku lõigata, kuid seda tehakse väga vähe ja märkamatult. 

Zoe Kazan. Foto:
Zoe Kazan. Foto: Foto: Vida Press

Täiuslikult ühepikkuste juuste trendi kiitis hiljuti Instagramis Lena Dunham, kes jagas pilti oma sõbranna Zoe Kazani soengust, mida peab «poeetiliseks».

Sophia Bush. Foto:
Sophia Bush. Foto: Foto: Vida Press
Natalie Portman. Foto:
Natalie Portman. Foto: Foto: Vida Press

Staaride juuksur Marcus Francis lõikas just maha Julianne Moore’i kiharad, kes soovis samuti vahelduseks sirget lõikust. Juuksuri sõnul on tõepoolest märgata uue trendi tõusu. «Sellega öeldakse lahti hooletult poolikust soengust, mis on olnud populaarne juba mõnda aega,» sõnas ta. «Sirge lõikus paistab tervem ja kadestusväärsem.»

Ka lihtne hobusesaba tundub sirge lõikuse ja sirgendamise puhul väga moodne ja viimistletud, mida tõestasid hiljuti nii Natalie Portman kui Sophia Bush. Oma panuse sirge lõikuse menusse on andnud muidugi ka Khloe Kardashian, kelle puhul on see märgata siis, kui ta vahel oma juukseid sirgendab.

Just wrapped Good Morning America in NYC. West coast tune in!!!

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles