«Stiilipäevik» tõi välja malbe välimusega Evelyni tulise hinge

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn enne muutust.
Evelyn enne muutust. Foto: Sven Tupits/TV3

 25. novembri TV3 saate «Stiilipäeviku» muutujaks oli kiirendusvõistlusi korraldav Evelyn, kelle kireks on Ameerika autod.

Arvestades Evelyni (39) hobi ja kirge oli Anu Saagim saate muutujaga kohtudes üllatunud, et talle ei tulnudki vastu mustas nahas naisterahvas. Ka Evelyni riidekapp pani Saagimi hämmelduma: «Naiselikkuse tipp kapis ju!»

Samas valitsesid värvigamma mõttes kapis toonid, mis ühtisid Evelyni lemmikautodega, ning stiililt tõid välja tema malbema ja vahest ka kodusema poole.

Evelyni mehe üheks ootuseks saatele oli, et stilist tooks välja Evelyni naiseliku poole. «Meestemaailm on hakanud natuke varjutama tema naiselikkust,» leidis ta.

Juhuslikud möödujad kaubanduskeskusest leidsid, et Evelyn vajaks särtsu ja julgust riietumisel.

Jagame saates kuuldud moenõu ja tähelepanekuid:

Saapad. Suurema jalanumbri puhul soovitas stilist Ženja Fokin väiksema mulje jätmiseks ehk teisisõnu nukujala ilme andmiseks ümarama lõike ja kaunistustega kõrgekontsalisi või ka platvormtallaga poolsaapaid.

Teksaseid proovides jagas Fokin kiirelt teoreetilisi moeteadmisi, kuidas Hilfiger alustas oma brändi 150dollarilise stardikapitaliga, ostes kokku hulga teksaseid, mida erinevate lisanditega lahedamaks tegi.

Aksessuaarid annavad aktsenti, seda võib kuulda pea igas saates. Soliidse musta kleidi muutis särtsakamaks suured helesinised rippuvad kõrvarõngad ja samas toonis käekott. Kui kleit ise on aga piisavalt kirju, siis pole lisaks aksessuaare vajagi.

Säärised. Jala juurde soovitas Fokin katsedada ja kombineerida ka sääriseid või sääresoojendajaid.

Topid. Toppe proovides pidas Ženja Fokin silmas ka ameerikalikku touch'i seoses Evelyni harrastusega. Ühe topi puhul tõi stilist välja vertikaalselt kulgevaid hõbedasi trakside kujutist, mis visuaalselt kehale hästi mõjuvad, tehes saledamaks.

Suvised kleidid talvises ajas. Suviseid kleite saab hästi kasutada ka talvisel ajal, kombineerides neid retuusidega või mikrokiust paksude sukkadega.

Pesu. Ka pesu valikul lähtus Fokin muutuja isiksusest. Tegelemine kiirete autodega ajendas stilisti vaatama mustas tonaalsuses või tulisemas, punases toonis pesu. Lipsukaunistus andvat tema hinnangul viimase lihvi rinnahoidjale.

Samuti jutustas Fokin julgelt ja igasuguse valehäbita vormivast pesust, mis loob kleidi alla hea figuuri. Spetsiaalsed püksid päästavad tema sõnul visuaalselt naise vormi.

Kunstkarusnahk või imitatsioonid. Stilist passis Evelynile selga kunstkarusnahkset jakki, sinna juurde «loomaaia teemal» kotti ning ka loomanahamustrilisi halle poolsaapaid. Kunstkarusnahka soovitas ta ka muudeks lisanditeks talvisel ajal: muhvid, kraeäärised jm.

Soeng. Juuksur Liisi Lõhmus nentis, et mida rohkem elu jooksul juukseid blondeerida, seda hapramaks juuksed lähevad. Sestap kujunes eesmärgiks rohkem «mahtu» pähe saada. Sel teemal vaatas Fokin ringi ka ehetepoes, valides välja erinevaid juuksepikendusi.

Meik. Jumestaja Loore Härmat kommenteeris, et seerumid mõjuvad meigi all imet tegevalt, seejärel näokreem ja meigialuskreem ning jumestus – kõik töötab koos. Laugudele kandis ta kerge sädelusega loomulikku tooni Artdeco Glam Art lauvärvi, selle helk annab silmale pidulikkust.


Lõpptulemusena sai Evelyn juustesse särtsu juurde punaka tooniga ning pika patsi juuksepikenduste abil, kauniks ehteks sai kaela noore ehtekunstniku Helen Valgu ainueksemplarina «Stiilipäeviku» jaoks tehtud massiivse pilkupüüdva ehte.

Mees jäi enda sõnul tuhandeprotsendiliselt rahule. Ka kaubanduskeskuse külastajad leidsid, et muutuja sai sära juurde ja uus ilme olevat nooruslikum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles