Mida paljastab sinu kohta see, mis päeval sa sündinud oled?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Numeroloogia võib vahel rohkem ennustada kui horoskoobid. Kui horoskoope lugedes võib iga inimene loetut tõlgendada nii, kuidas ise soovib, siis see, mida numbrid näitavad, on palju konkreetsem.

Numeroloog Michelle Buchanan kirjutab Daily Mailis lahti, mida paljastab inimese kohta see, millisel päeval kuus ta on sündinud.

1 – oled tugev isiksus, kel on väga head juhiomadused. Oled loominguline ja tahad tihtipeale oma uuenduslikke mõtteid rakendada. Eelistad olla ise kas juht või iseenda tööandja. Oled piisavalt iseseisev ja enesekindel, et kõigega ise hakkama saada.

2 – otsid oma elus tasakaalu ja harmooniat. Oled koostööaldis, empaatiline ja teiste probleemide suhtes mõistev. Töötad teistega koos hästi, kuid pead oma enesekindlust veidi kasvatama. Sinu jaoks on armastus ja suhted väga tähtsal kohal.

3 – sul on hea huumorimeel ja sa naudid teistega suhtlemist. Sul võib olla ka loomingulisi oskusi. Inimesi tõmbab sinu poole, kuna sa oled väga karismaatiline. Sinus on see «miski».

4 – oled kindlameelne ja sihikindel. Oled endale ja teistele seadnud väga kõrged nõudmised ning ausus on sinu jaoks hästi tähtis. Oled töökas ja võtad oma tööd väga tõsiselt. Teised saavad sind usaldada ja sulle toetuda.

5 – oled sündinud suhtleja, võid kõigiga kõigest rääkida. Oled mitmel alal andekas ja sul on palju erinevaid huvisid. Samas tüdined kiiresti, kui sulle ei esitata piisavalt väljakutseid. Sul on lihtsam pühenduda asjadele, mis stimuleerivad sind vaimselt.

6 – oled usaldusväärne ja vastutustundlik ning naudid teiste eest hoolitsemist. Teised pöörduvad tihtipeale sinu poole, et nõu ja abi paluda. Keskendud perekonnale ja tahad pigem olla suhtes kui üksinda. Armastus on sinu jaoks oluline.

7 – su mõtted on sügavad ja analüütilised. Sulle ei meeldi pealiskaudsus ja sa tahad näha asjade pealispinnast kaugemale. Sinu heaolu jaoks on väga tähtis see, et saaksid vahel üksinda olla. Järgi alati oma sisetunnet.

8 – oled pigem juht kui alluv. Sul on loogiline ja väga praktiline mõtlemine ning oled ärivaldkonnas andekas. Võiksid olla iseenda tööandja või osakonna juhataja. Sinu jaoks on olulisel kohal nii su välimus kui ka saavutused.

9 – su iseloom on tundlik ja helde. Oled laia silmaringiga ja oskad näha laiemat pilti. Sul on hea võime mõista erinevaid inimesi ja kultuure. Võid milleski ka väga andekas olla.

10 – oled loomu poolest juhiks sündinud. Sinus peitub väga iseseisev ja ainulaadne inimene, hindad kõrgelt individuaalsust ja originaalsust, sest just need tagavad edu. Võid olla võistlushimuline ja ebakindel, samas tahad alati kõiges parim olla.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

11 – oled väga tundlik ja intuitiivne inimene. Oled hoolitsev ja sulle meeldib teiste tuju paremaks muuta. Sulle saab kergesti haiget teha ja teised võivad sind ära kasutada. Kui sa usud endasse, siis oled kõigeks võimeline.

12 – oled hea suhtleja ja väga sõbralik inimene, sulle meeldib teistega koos olla. Oled loomu poolest hea meelelahutaja, oskad inimesi naerma ajada, kui neil on halb tuju. Sinus peitub nii iseseisvust ja sihikindlust kui ka headust ja kaastundlikkust.

13 – oled pidanud õppima raske töö väärtust. Distsipliin ja visadus on sulle tuttavad. Oled väga andekas probleemilahendaja ja saad alati asjadega hakkama. Sinus peitub tugevust, kindlameelsust ja loomingulisust.

14 – oled oma loomult hea müügiinimene ja suhtleja, su karismaatilisus tõmbab inimesi ligi. Sinu suurimaks väljakutseks on pühendumine ja oma lubaduste pidamine. Ole sõltuvuste ja liigse patustamisega ettevaatlik.

15 – sulle meeldib teisi aidata ja sul on lausa imetlusväärne iseloom. Ihkad iseseisvust ja vabadust, suhtes olles vajad ruumi, et oma akut laadida ja iseendaks jääda. Armastus ja perekond on sinu jaoks tähtsad.

16 – näed võltsidest inimestest ja olukordadest läbi. Sa ei usalda kergekäeliselt. Oled mõtlik ja intuitiivne, oskad vaadata asjade pealispinnast sügavamale. Isiklik areng ja oma egost üle saamine aitavad sul edu saavutada.

17 – eelistad töötada ametikohal, kus sul on palju võimu. Sul on juhiomadusi ja väga loogiline mõtlemine, oled hea otsustaja ning teised pöörduvad sageli nõu saamiseks sinu poole.

18 – võiksid karjääri teha teenindusvaldkonnas. Oled sihikindel ja iseseisev inimene, kes eelistab olla vastutaval kohal, samas mõistad väga hästi inimesi ja nende vajadusi. Pea meeles, et kannatlikkus ja tolerantsus tagavad edu.

19 – ka sinul on juhiomadusi ja sa liigud sihikindlalt oma eesmärkide suunas. Kui oled valmis oma vigu tunnistama ja võtad teiste nõuandeid kuulda, suudad edu saavutada. Oled andekas juht, keda teised austavad.

20 – oled rahumeelne inimene, kes vihkab vaidlemist ja vastasseisu. Oled teiste suhtes empaatiline ja loomu poolest oled hea nõuandja ning ravitseja. Vahel võid olla otsustusvõimetu ja ebakindel, kuid sinu edu võtmeks on enesekindlus.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

21 – oled andekas mitmel alal ja sul on palju huvisid. Oled sündinud suhtleja – andekas kõneleja, kes võib kõigiga kõigest rääkida. Ent ole ettevaatlik: ära kunagi kasuta sõnu klatšimiseks ega virisemiseks.

22 – oled üsna tundlik ja intuitiivne. Kui liidad intuitiivsuse loogilise mõtlemisega, siis oskad väga hästi inimeste sisse näha. Töötad teistega koos väga hästi ja oskad suuri projekte juhtida. Peaasi, et sa keskenduksid ja rakendaksid kõiki oma tugevusi.

23 – oled liikuja ja sul on külgetõmbav iseloom. Sulle meeldib põnevus ja seiklused, vahel naudid ka üksindust, et omaette asju teha. Armastad suhtlemist ja nõuandmist. Sinust saaks hea müügiinimene.

24 – pühendud perele ja sulle meeldib teadmine, et sind vajatakse. Sul on vanemlikud omadused ja oled hea hoolitseja. Kõige õnnelikumaks teeb sind see, kui saad kellelegi abiks olla. Samas ole ettevaatlik, et sa teisi liiga palju ei aitaks ega sekkuks nende ellu.

25 – sinus on üheaegselt peidus nii õppija kui õpetaja. Sind huvitavad kõige enam psühholoogia ja filosoofia. Mõnikord tahad üksi olla, et oma mõtteid analüüsida ja neil hetkedel võib jääda mulje, et hoiad teistest eemale.

26 – sinust saaks hea juht, sest juhina liigud sa teiste kõrval, mitte nende ees. Oled sihikindel ja jäärapäine, sulle ei meeldi, kui teised ütlevad sulle, mida pead tegema. Võid saavutada edu ärivaldkonnas ja tahaksid olla iseenda tööandja.

27 – võid olla loominguline ja kunstialaste huvidega. Sulle meeldib nõrgemate eest seista ja sul on väga tugev õiglustunne. Sul on analüütiline mõtteviis ja järgid oma sisetunnet, mistõttu tuled hästi toime ärivaldkonnas ja inimestega suheldes.

28 – oled tegutseja, kes ei lepi eitava vastusega. Kui oled midagi eesmärgiks võtnud, siis annad endast parima, et seda saavutada. Oled võistlushimuline ja sulle meeldib see, kui saad silma paista.

29 – oled sügav, intuitiivne ja spirituaalne, seega sind huvitab kõik, mis puudutab mõistust, keha ja hinge. Oled hea nõuandja ja väga armastav inimene. Pea meeles ka iseennast armastada ja hinnata.

30 – oled sündinud meelelahutaja, kellele meeldib tähelepanu keskpunktis olla. Võid olla kunstivaldkonnas väga andekas ja oskad oma kätega nii mõndagi teha. Oled osav rääkija ja sul on väga lai sõnavara – ent kasuta oma sõnu selleks, et teiste tuju tõsta, mitte neid kritiseerida.

31 – oled praktiline ja rahulik, sul on loomingulised ideed. Oled töökas ja pead alati häid tulemusi silmas. Töötad teistega koos hästi, kuid eelistad olla juhirollis. Teised austavad ja imetlevad sind ning küsivad sinult sageli nõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles