Galerii: kodumaise luksusbrändi ALPAKA ülikaunid tekstiilid

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel algab Prantsusmaal, Pariisi lähistel tuntud luksus- ja sisutuskaupade mess Maison & Object, kus osaleb ka eestimaine kaubamärk ALPAKA.

ALPAKA toob messi raames vaatajate ette ka uued tooted: Fur Trim voodikate, Fur Trim õlasall, pleed Elegance, õlasall Elegance, sall Elegance Infinity ning uued Wool Cushions padjad. ALPAKA tooted sobivad elegantsi hindavale stiilitundlikule tarbijale, kes väärtustab head disaini ja looduslikku materjali. ALPAKA meeskond osaleb messil juba 13. korda.

ALPAKA on 2007. aastal loodud Eesti luksusbränd, mis ühendab Peruu Andidest pärit kvaliteetse materjali ja põhjamaise disainikeele. Alpaka vill on tuntud oma siidise pehmuse, erakordse soojuse ning nahasõbralikkuse poolest. 

Bränd toodab kõrgekvaliteedilisest alpaka villast ja nahast omanäolisi sisustus- ja moeaksessuaare. Tootevalikus on esindatud vaibad, voodi- ja padjakatted, pleedid ning sallid. Enamik tooteid valmivad Peruus kohalike meistrite käe all, kuid nahast tooted saavad viimase lihvi Eestis, Saaremaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles