Blogija ausad fotod tavalise ema argipäevast on muutunud ülipopulaarseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Blogija Constance Hall on viimase paari kuu jooksul kogunud üsna palju populaarsust, sest jagab ausaid ja töötlemata fotosid sellest, milline on tavalise ema argipäev. Nüüd julgustab 32-aastane naine ka teisi sarnaseid pilte jagama.

Ta kirjutab Facebookis, et naised peaksid end armastama nii, nagu nad tahaksid, et nende tütred, naissoost sugulased ja sõbrannad end armastaksid. Ta kutsub naisi üles tegema endast fotosid, mis ühiskonna arvates pole sobivad, edastab Daily Mail.

«Ma kutsun teid kõik üles tegema endast polte, mille jaoks te ühiskonna arvates pole sobilikud, sest olete liiga vanad või saledad või paksud või olete sünnitanud liiga palju lapsi või te pole piisavalt enesekindlad või mis iganes muul põhjusel,» kirjutab Hall.

Pika postituse kõrval jagas Hall endast fotot, kus ta on aluspesus ja hoiab oma last süles. Foto on töötlemata ja Hall ei varja ühtki oma iluviga. Tema postitus sai vähem kui tunniga üle 6000 meeldimise ja seda jagati enam kui 400 korda. Uhked emmed on juba hakanud jagama töötlemata fotosid oma kehadest.

Constance Hall on avameelselt kirjutanud ka sünnitusjärgsest depressioonist ja ka see postitus kogus palju populaarsust.

Like a queen you guysShe's flawed, She swears, She eats the cake!! She has a past and she owns that shit,She's...

Posted by Constance Hall on Monday, 18 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles