Armsad fotod: häbelik naine ei lase fotograafist kallimal end pildistada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Fotograaf Mikaël Theimerile meeldib üle kõige pildistada oma kallimat Marioni. Probleem on aga selles, et Marion on üsna häbelik, mistõttu pole mehel õnnestunud naisest teha ühtki fotot, kus oleks tema nägu näha.

«Oleme Marioniga koos olnud nüüdseks kuus ja pool aastat. Kohtusime Montrealis, kus me mõlemad elame, kuigi oleme pärit Prantsusmaalt,» ütles Theimer Huff Postile antud intervjuus.

«Mul on alati kaamera kaasas ja ma olen tihtipeale koos Marioniga, kasutan teda sageli modellina. Aga ta vihkab poseerimist ja talle ei meeldi üldse kaamera ees olla... Kuna ta on väga mänguline inimene, siis sellest on saanud justkui väike mäng, mida me kahekesi mängime,» lisas mees.

Iga kord, kui Theimer on tahtnud oma kallimat pildistada, leiab naine mingi viisi, kuidas oma nägu varjata. «Mulle tundub, et tulemused on palju huvitavamad kui «traditsioonilised portreed»,» sõnas ta.

Vaata toredaid pilte Bored Panda lehelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles