Populaarne tutvumisleht paljastas, mida vallalised magamistoas teha tahaksid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Populaarne tutvumisleht OKCupid avaldas hiljuti oma iga-aastase ülevaate ja sellest paljastuvad mõned üsna huvitavad asjaolud vallaliste voodielu kohta. 

58 protsenti OKCupidi kasutajatest tahaks voodis proovida sidumismänge. Vallalised tundsid selle vastu huvi ka 2014. aastal, ent aastaga on see huvi 5 protsendi võrra kasvanud. 60 protsenti vallalistest tahaksid pigem olla kinni seotud, kui olla siduja rollis, edastab Marie Claire. 

Ülevaatest tuli välja ka see, et üle poolte vallalistest tegelevad paar korda nädalas sooloseksiga (võrreldes eelmise aastaga on see hulk 18 protsendi võrra kasvanud). Samas ei saa kindlalt väita, et inimesed on hakanud rohkem ise end rahuldama, asi võib olla ka selles, et rohkem inimesi julgeb seda tunnistada.

Kui valdav enamus (51,3 protsenti) rahuldab end paar korda nädalas, siis on ka neid, kes teevad seda korra või paar päevas (23,6 protsenti). 

Üks hea nõuanne ka neile, kes regulaarselt tutvumislehti kasutavad ja soovivad kaaslast leida: ära alusta vestlust igavalt. OKCupidi andmetel ei ole tavaline «hei» kuigi hea vestluse algus, sest 84 protsendise tõenäosusega seda lihtsalt ignoreeritakse.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles