Advokaat tõi välja märgid, mis viitavad abielu lõpule

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Raskused ja takistused võivad abielus olevatele inimestele mõjuda üsna kurnavalt. Kui sind ümbritsevad segadus ja hirm millegi suure kaotamise pärast, siis on peaaegu võimatu otsustada, kuidas edasi liikuda. 

Elu oleks palju lihtsam, kui me kõik saaksime abielludes kaasa juhendi, kuidas muuta oma abielu õnnelikuks. Kahjuks on iga suhe ja abielu erinev ning igas suhtes esinevad eripalgelised probleemid. Sellest hoolimata hakkame alateadlikult välja saatma signaale, mis näitava meie tundeid ja seda, mida me tahaksime, kirjutab Daily Mail.

Ayesha Vardag on enam kui kümme aastat pühendunud pereõigusele ja peamiselt abielulahutustele. Ta on näinud piisavalt purunenud suhteid, et oskab nimetada märke, mis viitavad abielu lõpule.

  • Teil on kaks erinevat elu

Suhte moodustavad kaks inimest. Partneritel peavad olema omad huvid ja hobid, millega nad saavad tegeleda, aga kui te veedate üha rohkem aega lahus ja tegelete oma asjadega, siis see ei mõju suhtele hästi. 

  • Teie voodielu on hääbunud

See on tihtipeale esimene märk, et midagi on valesti. Ära eelda, et teie voodielu ei muutu aja jooksul üldse. Kirg peaks teid koos hoidma ja te mõlemad peate pingutama, et oma voodielu hoida. Seksuaalne frustratsioon tekitab vastuolulisi tundeid ja võib tekitada kiusatust mujal ringi vaadata. 

Seks vallandab armuhormoone, mis teid kokku seovad. Kui seate lapsed või töö seksist tähtsamale kohale, siis arvestage sellega, et sel võivad olla omad tagajärjed. Pange sülearvutid käest, saatke lapsed magama või lubage neil mõnda pikemat multifilmi vaadata ja veetke kahekesi magamistoas veidi aega. Ärge laske sel harjumusel hääbuda. Ärge muutuge seksi osas laisaks. Tehke seda. Kui te seda ei tee, siis on vaid aja küsimus, millal teie suhe puruneb.

  • Te käitute teineteisega inetult

Kui te olete teineteise vastu ebaviisakad või õelad, siis see on märgiks, et austus ja külgetõmme on teie suhtest kadumas. Ninakus või halvustav kõneviis on sageli märgiks, et midagi halba on toimumas. 

Võimalusi, kuidas suhet päästa

  • Suhelge ja leidke kompromisse

Kui te soovite teineteist endiselt kuulata ja oma suhet paremaks muuta, siis võtke kindlasti midagi ette. Suhe on hukule määratud siis, kui partnerid ei saa enam omavahel rääkida. Veelgi hullemaks muutub olukord juhul, kui nad ei suuda leida enam kompromisse. Andke endast parim, et teie suhtesse ei tuleks kibedad sõnad ja kahetsusväärsed teod. Võimaldage teineteisel rääkida ja austage üksteise soovi vahel üksi olla. Olge ausad ja head. Ürita näha asju partneri vaatenurgast. Ürita mõista ja andestada.

  • Tuletage meelde aega, mil armusite

Argipäeva rutiinis võime unustada ära selle inimese, kellese me kunagi armusime. Kui sa suudad partneri juures leida veel asju, mis panid sind temasse armuma, siis pole veel kõik kadunud. See näitab, et teie suhte vundament on endiselt tugev. Ära kaota end emadusse ega karjäärinaise elustiili. Palgake lapsehoidja ja minge kahekesi välja, et nautida teineteise seltskonda ja meenutada suhte algusaegu. Naerge, tundke teineteise vastu huvi, flirtige, jääge iseendaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles