Aasta parimad: Tai poksis särasid sõdalasneiud

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andra Aho, Kevin Renno ja Astrid Johanna Grents
Andra Aho, Kevin Renno ja Astrid Johanna Grents Foto: Tony Hitrov

Eesti Muay Thai Föderatsioon tunnistas 2015. aasta parimaks naissportlaseks taipoksija Andra Aho ja parimaks treeneriks Kevin Renno.

Tallinna Taipoksi klubi treeneri Kevin Renno sõnul tunnustab alaliit igal aastal parimat mees- ja naissportlast ning juuniori ning aasta parima treeneri tiitli saab automaatselt parima sportlase treener. Renno ise treenib Andrat juba neiu tulekust taipoksi maailma. Kevin on ise varem saanud tunnustuse Eesti muay thai arendamise eest, kuid tunnustus treenerina on esmakordne.

Oma parima sportlase ja parima juuniori valis ka Tallinna Taipoksi klubi ning seekord olid nendeks amatsoonid Andra Aho ja Astrid Johanna Grents.

«Sportlasena tean, et kõik vajavad heakskiitu ning me tahame tunnustada ja esile tuua need, kes on näinud higi ja vaeva,» lausus treener.

2015. aastat meenutades pidas ta parimaks saavutuseks seda, et taipoks on Eestis muutunud populaarsemaks ja tugevamaks ning võimsamaks on muutunud ka meie koondis.

Käesoleva aasta tähtsaimaks eesmärgiks on panna kokku suurim koondis, mis siiani on olnud, et osaleda mais Rootsis toimuvatel Tai poksi maailmameistrivõistlustel. «Kui kõik hästi läheb, osalen seal ka ise,» lisas Kevin Renno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles