Seksikad filmid, mis mõjuvad kui eelmäng

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Kummitus».
Kaader filmist «Kummitus». Foto: Anonymous/AP

Soovid oma õhtu veidi erutavamaks muuta? Vaata kallimaga mõnda seksikat filmi, mis võib mõjuda kui eelmäng.

YourTango pani kirja mõned seksikad filmid, mida võiks koos kallimaga vaadata.

1. «Matšpall» («Match Point»)

Seksuaalne pinge peategelaste Scarlett Johanssoni ja Jonathan Rhys Meyersi vahel on piisavalt suur, et mõjuda läbi ekraani ka teile.

2. «Truudusetu» («Unfaithful»)

Diane Lane'i ja Olivier Martineze vahel on nii tugev keemia ning seksistseenid, mida selles filmis on nii mõnigi, on väga erutavad.

3. «Ja sinu ema ka» («Y Tu Mamá También»)

Mis saab siis, kui kokku panna üks seksikas naispeategelane ja kaks nägusat meest? Väga seksika filmi! Film kandideeris ka Oscarile.

4. «Räpane tants» («Dirty Dancing»)

See võib olla selle nimekirja kõige seksikam linateos. Jennifer Grey ja Patrick Swayze tegelaskujude vahel on nii tugev seksuaalne tõmme ning see võib inspireerida teidki.

5. «Casablanca»

Kui rääkida Hollywoodi klassikutest, siis see film tõuseb kindlasti esile. Selles filmis on tõeliselt kurblik ja romantiline lugu: ühepoolne armastus, seksikad välismaalased ja meeldejäävad tsitaadid.

6. «Härra ja proua Smith» («Mr. & Mrs. Smith»)

Selles filmis on nii action'it, kui ka väga palju romantikat ja seksikust. Pealegi on selles filmis üks kadestamisväärsemaid Hollywoodi paare – Brad Pitt ja Angelina Jolie.

7. «Kummitus» («Ghost»)

Kui on mõni film, mis suudab ka keraamikatunni erutavaks muuta, siis see on just selline linateos. Demi Moore ja Patrick Swayze moodustavad filmis väga ilusa paari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles