Viis head nõuannet internetis tutvuste loomiseks

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Käes on uus aasta ning see on suurepärane aeg internetis uute tutvuste loomiseks. Pärast peredega veedetud lõbusaid pühi on inimesed märksa altimad uute tutvuste loomiseks, et taas kätte jõudnud halli argipäeva erutavaid elamusi tuua.

Suhtenõustaja Kate Taylor annab portaalis Female First head nõu, kuidas uuel aastal uue hooga vastassooga tutvusi luua.

  1. Aasta algus toob portaalidesse palju uusi inimesi, sest see on ju uute alguste aeg ning vallalistele võib see tähendada, et nad alustavad paarilise otsimist värske hooga. Seega, kui sa veel pole liitunud ühegi tutvumissaidi või -äpiga, siis tee seda kindlasti.
  2. Kui sul on profiil juba olemas, siis logi sisse ning värskenda seda. Uuenda enesetutvustust, lisa uusi pilte. See tõstab su profiili taas otsitulemuste hulgas ülespoole.
  3. Jäta ebaõnn seljataha. 2016. on täiesti uus aasta, sa pole jõudnud veel kordagi ebaõnnestuda. Võta seda kui puhast lehte ja värskenda oma «brändi». Kuigi sa oled vallaline, ei tähenda see, et sa oleksid suhetes ebaõnnestunud – sa lihtsalt juhtud olema hetkel vallaline. Kui sa tahad seda muuta, siis see aasta on selleks õige aeg.
  4. Taasavasta kohtamise võlu. Juba enda üleslöömine ja kellegi uuega kohtumine on ju nii tore! Ära võta kohtamist kui tüütust või kohustuslikke samme, mille pead läbima. Naudi kogu protsessi ning see muudab sind võitmatuks ning toredaks inimeseks, kellega kõik tahavadki koos aega veeta. (See tähendab veelgi enam deite!)
  5. Veeda aega lõbusate, optimistlike sõpradega, kes su internetikohtamise seiklusi toetavad, ning ignoreeri mõnda aega küünilisi tuttavaid, kes arvavad, et netitutvused on ajaraisk. Kui sul õnnestub mõni sõber ära rääkida, et ka tema liituks – veelgi parem! Te saate teineteist enne kohtinguid julgustada ning teineteisega edulugusid jagada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles