Kuus õrritajat kallima ahvatlemiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sekselu satub madalseisu, tuleks kiiresti tegutseda. Seksuaalelu elavdamiseks on tuhandeid viise – vaja läheb kõigest pisut fantaasiat.

Idiva.com kirjutas, kuidas panna kallimat end lõputult ihaldama.

Alastus

Vabal päeval vabane ka riietest. Ära lase end millelgi segada – telefonikõned, arved ja pesu võivad oodata. Voodis püsimiseks piisab võimaluse andmisest sinu keha terve päev teki all puudutada.

S(eks)-meil

Töö võtab kogu aja ning unustad, milline näeb välja tema paljas keha. Võta puhkepausist viimast ja saada talle meili teel erutavaid e-kirju. Stiil olgu ametlik, kuid vahemärkused kahemõttelised. Mil muul viisil teda varem töölt koju meelitada?

Üllatused

Kõik hindavad neid. Üllata tervitusega lennujaamas või õhtusöögiga, kui ta tööreisilt saabub ja võta ta peale kontorist, kui ta hilisõhtuni töötama peaks. Õhtu aitavad kuumaks kütta pudel veini ja romantiline küünlavalgus.

Ärkamine

Pole paremat esmaspäeva hommikuse pahatuju leevendajat kui seks. Duši all käies lase tal end seebitada. Tööle veidi hiljaks jäämine teile suurt pahandust ei tohiks tuua.

Ahvatle

Riputa enda seksikad pitsist püksikud ja stringid nähtavasse kohta kuivama. Üsna tõenäoliselt mõtleb ta neist seejärel terve päeva ja kujutleb, mida sinuga teha, kui neid kannad.

Magustoit

Jagage pärast õhtusööki maiuspala. Šokolaadimagustoidul olgu kaks lusikat – saate ka üksteist sööta. Tegevus võib kujuneda vägagi mänguliseks ja romantiliseks, seega tasuks end ette valmistada, et õhtu magamistoas lõpetada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles