Üks asi, mis muudab mehed ja naised seksikaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled vahel kellegi häält kuulates tajunud, et sind tõmbab selle inimese poole, kuigi sa pole teda näinudki? Hääles peitub palju enamat, kui me oskame arvata.

Teadlased viisid läbi uuringu, mille raames paluti osalejatel kuulata lindistusi erinevate inimeste häältest. Seejärel paluti osalejatel neid hääli atraktiivsuse alusel hinnata. Muuhulgas hinnati hääle intelligentsust, seksikust, soojust ja külgetõmmet, kirjutab YourTango.

Külgetõmbe all pidasid teadlased silmas seda, kas hindajad julgeksid hääle omanikule läheneda või pigem mitte. Selgus, et kõige atraktiivsemad on need mehed, kelle hääl oli külgetõmbav, kõlas intelligentselt, seksikalt ja soojalt. Kõige atraktiivsematel naistel on samuti külgetõmbav ja seksikas hääl.

Teadlased analüüsisid ka seda, milline oli häälte omanike välimus ja selgus, et kõige atraktiivsemate häältega inimeste kehad olid kõige sümmeetrilisemad. Ent teadlased täheldasid seda, et seksikas hääl ja seksikas keha pole sugugi seotud sellega, kui seksikas on inimese nägu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles