Kümme küsimust, mida naised endalt iga päev küsivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hea mees, kas sina tahaksid teada, mis toimub su kalli naise peas? Või kulla naislugeja, kas oled vahel mõelnud, kas teisi naisi painavad samad mured, mis sind? YourTango aitab seda teemat veidi lahata ja toob välja kümme küsimust, millele naised iga päev mõtlevad.

1. Mida ma täna tegema pean? Kas ma suudan kõik need asjad ära teha?

Naistel on väga palju tegemisi. Meil on abikaasad, lapsed, töö, kodu, kohustused jne. Iga tegevuse peale võiks vabalt kulutada terve päeva, ent me peame oskama oma aega jagada. Enamasti just seda naised teha proovivadki: hoolitseda oma lähedaste eest ja teha ära kõik asjad, mis on n-ö tegemata asjade nimekirjas.

2. Kas mu mees peab mind endiselt seksikaks?

See küsimus pole tingitud naise enesekindlusest ega välimusest, vaid pigem sellest, milline on naise suhe abikaasaga. Naine tahab teada, et mees peab teda endiselt seksikaks ja et tal on silmi ainult oma naise jaoks. Naine tahab, et mees jumaldaks teda ka siis, kui naine on haige, rase või muul põhjusel ei tunne end kõige atraktiivsemana. Me oleme valmis meeste nimel oma välimust muutma ja me tahame, et nad seda märkaksid.

3. Kas ma teen oma tööd hästi?

Just nagu mehed, tahavad naisedki teha oma tööd võimalikult hästi. Me näeme vaeva ja me tahame, et see töö kannaks ka vilja.

4. Kas mu prioriteedid on paigas?

Naisel võib olla mitmeid kohustusi ja üsna raske võib olla oma päevakava paika sättida. Püüdes leida tasakaalu töö- ja eraelu vahel, võib naine kergesti tunda süüd, et ta ei veeda piisavalt aega oma lastega. Ta tahaks olla parim ema ja abikaasa, kuid samas teha karjääri ja olla edukas ka väljaspool kodu.

5. Kas ma olen hea abikaasa?

Abielu on õnnistus ja me kõik tahame olla võimalikult head kaaslased teineteisele. Vahel võib juhtuda, et mees jääb tagaplaanile ja siis on hästi näha, et suhe võib seetõttu kannatada. Kallid mehed, öelge oma naistele, kas nad rahuldavad kõik teie soovid, sest just seda nad tahavad teha ja teada. Naised jagavad oma mõtteid ja soove meestega kergemini kui mehed naistega. Aga mida ausamad paarisuhtes teineteisega ollakse, seda parem. 

6. Kas ma olen hea ema?

Teine versioon sellest küsimusest on: kas ma kasvatan oma lapsi õigesti? Lapsevanemaks olemine ei ole lihtne. See on üks raskemaid ülesandeid ja seda ei tasuks võtta kergekäeliselt. Samas on see ka üks tänuväärsemaid ülesandeid, mis toob ellu palju rõõmu.

7. Kas minust piisab?

Naine võib mõnikord tunda, et temast ei jätku kõigile ja see võib kurnav olla. Seda tunnevad paljud naised: me teeme nii palju ja anname endast kõik, aga tihtilugu pole mingeid käega katsutavaid tulemusi näidata. Vahel on tore, kui keegi ütleb välja, et jah, sinust piisab.

8. Kas mind austatakse?

Sageli öeldakse, et mehed tahavad austust ja naised armastust. See on tõsi, aga ka naised tahavad, et neid austatakse. Naine tahab teada, et tema abikaasa, lapsed, sõbrad ja kolleegid austavad teda. 

9. Millal ma puhata saan?

Eelnevalt sai mainitud, et naistel on palju kohustusi ja sageli pole naistel endil selle vastu midagi. Aga mingil hetkel vajab naine puhkust. Selleks pole palju vaja, piisab lõõgastavast kohtinguõhtust või sõbrannadega väljas käimisest. Või vahel ka sellisest õhtust, kui saab üksinda kodus olla, telerit vaadata ja laiselda. Millegipärast tunnevad paljud naised end süüdi sellepärast, et nad vajavad puhkust, aga iga inimene peab ju vahel oma akusid laadima. Hea naine, lõpeta süü tundmine ja luba endal aeg-ajalt puhata.

10. Kas minust jääb mingi jälg maha?

Paljud inimesed on veendunud, et me kõik oleme tulnud siia maailma kindla eesmärgiga. Olgu selleks mõni suur või väike asi, meil kõigil on, mida maailmale pakkuda. Naised tahavad olla kindlad, et see aeg, mille me pühendame oma perele, sõpradele ja tegemistele, ei lähe raisku ning sellest on kasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles