Seitse lihtsat soenguideed aastavahetuseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuksur Aili Puss õpetab, kuidas teha vintage-soengut. Modell: Eva Malberg.
Juuksur Aili Puss õpetab, kuidas teha vintage-soengut. Modell: Eva Malberg. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

Paljude jaoks on väga oluline see, et uus aasta võetakse vastu ilusates riietes ja veel ilusama meigi ning soenguga. Kui sa pole veel leidnud inspiratsiooni, et mida õhtul juustega peale hakata, siis siin on mõned soovitused.

1. Kui sa ei taha palju vaeva näha ja sind häirib see, et juuksed langevad pidevalt näole, siis tee juustesse lihtne ja kiire punutis. Juuksur Aili Puss näitab videos samm-sammult ette, kuidas teha üsna klassikalist punutist, mis sobib nii pikkade kui lühikeste juustega naistele. Vaata videot!

Foto:
Foto: Foto: Jaanus Lensment

2. Kui sul on keskmisest paksemad juuksed ja tahad, et need kõik oleksid kinni, tee omale lopsakas ja romantiline punupats. Vaata videot, kust populaarne juutuuber õpetab, kuidas just sellist soengut ise teha.

Foto: Instagram/LuxyHair
Foto: Instagram/LuxyHair Foto: Instagram.com/luxyhair

3. Aastavahetuspeo jaoks ei pea tingimata tegema suurt ja silmatorkavat soengut, vahel piisab ka kenasti viimistletud hobusesabast. Loe juuksur Rubi Jonesi õpetust, kuidas teha värske ja peen hobusesaba.

Foto:
Foto: Foto: Kirjastus Pegasus

4. Kui sind on kutsutud glamuursele stiilipeole, siis peaks ka soeng olema keskmisest pidulikum. Selleks ei pea aga sugugi juuksurisse minema. Vaata videot, kus juuksur Aili Puss näitab, kuidas iga naine saab kodus ise omale glamuurse vintage-soengu teha.

Foto: Jaanus Lensment
Foto: Jaanus Lensment Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

5. Veel üks stiilipeole paslik soeng – Baltimore'i föönisoeng. See on üleannetu föönisoeng, mis on inspireeritud 1960. aastatest. Loe Rubi Jonesi õpetust, kuidas seda soengut teha!

Foto:
Foto: Foto: Kirjastus Pegasus

6. Pikki ja ilusaid juukseid ei pea alati patsi või soengusse peitma. Kui sul on pikad kiharad, jäta need lahti ja pane kinni ainult need salgud, mis muidu võivad liiga näo ette vajuda. Tee neist salkudest kena lilletaoline krunn. Vaata videot, kus populaarne juutuuber näitab ette, kuidas sellist lillekest teha.

Foto: Instagram/LuxyHair
Foto: Instagram/LuxyHair Foto: Instagram

7. Veel üks hea soovitus pikkade juustega naistele – tehke omale lihtsalt lopsakad lokid! Need on ääretult naiselikud ja romantilised ning sobivad ideaalselt aastavahetuspeole. Vaata videot, kus juutuuber LuxyHair näitab, kuidas glamuurseid lokke teha.

Foto: Facebook/LuxyHair
Foto: Facebook/LuxyHair Foto: facebook.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles