Seitse omadust, mis teevad iga naise ilusaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised arvavad millegipärast senini, et ilu leiab vaid kosmeetikakotist või kallistest rõivastest. Tegelikult on aga ilu peidus meis kõigis, püüa see sinagi üles leida!

The Open Mind reastas seitse omadust, mis teevad iga naise ilusaks.

1. Kirg. Kiretu naine on igav naine. Vahel võib elu tunduda kui rööbastel lähenev rong ning kogu energia läheb sellele, et tragöödiat ennetada, aga ära unusta oma kirgi. Tee asju, mis pakuvad sulle rõõmu ja teevad sind tõeliselt õnnelikuks.

2. Kaastunne. Külma südamega naine armastab iseennast, aga kes teda vastu armastab? Kui sa ei suuda teistega suhestuda ning neile kaasa elada, sealjuures kaasa tunda, ei saa eeldada neid tundeid vastu. Püüa armastada ning õppida armastust ka vastu võtma.

3. Mõistus. Ilus naine on tark naine. Inimene, kes ei võta aega, et areneda ja õppida, on nagu kirjanik, kes ei loe raamatuid. Oma intellekti hooletusse jättes eeldad sa, et sa ei peagi maailma mõistma, vaid kogu maailm peab hoopis sind mõistma.

4. Rõõmsameelne loomus. On raske end hästi tunda inimesega, kes paneb kogu energia vingumisse ja hädaldamisse. Muidugi ei pea sa alati olema ülirõõmsameelne, aga ära unusta oma sisemist last, uudishimu maailma vastu ja lõbutsemist.

5. Parandamatu optimism. Miski pole ilusam inimesest, kes keeldub alla vandumast. Olgu see karjäär, suhted või tervis, usk sellesse, et lõpuks kõik laheneb, on inspireeriv. See ei tähenda pisitülisid ja vaidlusi kõige tühisemaste asjade pärast, küll aga tähendab see teadmist, et sa oled parimat väärt.

6. Enesekindlus. On peenike piir ülbitsemise ja enesekindluse vahel. Ülbitsemine on inetu, aga enese väärtuse teadmine teeb iga inimese ilusaks.

7. Energia. Kõik eelpoolmainitu on see, mis moodustab inimese energia. Inimesel, kel on kustumatu elujanu, uudishimu uue ja põneva vastu, kes ei anna alla, usub, et tema ja ta lähedased on väärt parimat, on läbi ja lõhki ilus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles