Kuus asja, mida sa ei peaks häbenema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahel tundub, et enda pärast on nii häbi. Purskusid ootamatult nutma, said etteheitva pilgu osaliseks, kui julgesid suu lahti teha?

Higher Perspective tuletab meelde põhilised asjad, mille pärast ei peaks keegi kunagi häbi tundma.

  1. Oma tunnete väljendamine. Vahel arvatakse, et oma tunnete väljendamine on nõrkuse näitamine, kuid tegelikult on asi üsna vastupidine. Inimesed, kes suudavad oma tundeid tervele maailmale näidata, on tugevad.
  2. Lähedastega aja veetmine. Jah, kahjuks leidub inimesi, kes heidaks sulle ette seda, kellega sa oma aega veedad, aga saada nad pikalt. Sina otsustad, kelle lähedus teeb sind kõige rõõmsamaks.
  3. Kellena sa töötad. Meil kõigil pole glamuursed töökohad, aga siin pole midagi häbiväärset. Seni, kuni sa teed oma tööd hästi ja uhkusega, pole vahet, kas oled sa kassapidaja või santehnik.
  4. Inimestele andestamine. Andestamine on üks raskemaid asju ning kui sulle tundub, et väljastpoolt survestatakse sind kellegi peale viha kandma, siis ära pane seda tähele. Andesta ja liigu edasi, ära häbene seda.
  5. Lootmine. Meie küünilises maailmas tundub lootmine teinekord naiivse ja rumalana. Aga kui sa ei luba endal loota, kes siis loodab sinu eest? Too oma ellu lootusega valgust.
  6. Oma minevik. Minevik on meid vorminud selleks, kes me oleme. Sa ei peaks häbenema rumalusi, mis on minevikus tehtud, sa oled neist õppinud.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles