Iluspetsialist Kristina Toome: enese eest hoolitsemine annab juurde enesekindlust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Toome.
Kristina Toome. Foto: Erakogu

Jõulupidu on peagi ukse ees ja aastavahetuski ees terendamas. Uue aasta vastuvõtmise pidu on see koht, kus iga naine tahab ja saab särada. Mida siis veel vana-aasta sees ette võtta, et säravana uude libiseda? 

Nõuandeid jagab WoW Studio omanik ja ilulooja Kristina Toome, kes jõudis oma töö, hobi ning inspiratsiooni juurde juba koolitüdrukuna. Iluspetsialist ütleb, et temale on töös suureks abiks kunstiline lähenemine — nimelt lõpetas ta 2010. aastal Viljandi Kunstikooli, olles eelnevalt juba küünetehnikuna kätt proovinud.

«Algselt õppisin ma hoopis rätsepaks, sel alal ka võistlesin ja saavutasin häid tulemusi, ilumaailm ja naiste otsene ilusaks tegemine köitis mind aga sedavõrd, et tekkis tahtmine kangarullide vahelt ripsmeribade kallale asuda,» räägib Kristina. Ripsmetehnikuna alustas ta 6 aastat tagasi ja lisaks on ta õppinud küünetehnikat, kulmupikendusi, püsimeiki, kulmude korrigeerimist ja värvimist, kulmu niiditehnikat ja vahatamist, juuksepikendamist, parafiinihooldusi ja muudki.

Aastavahetus on aeg, kus iga naine tahab tavapärasest veidi kenam välja näha. Ripsmed panevad kindlasti inimese silmad särama. On see nii?

Ripsmetega võib muuta inimese näokuju, teha nägu temperamentsemaks, tuua silmad esile — ripsmed, kulmud ja silmad on näo peegel. Ripsmetega ei maksaks ainult üle pingutada. Õnneks on tänapäeva trend läinud rohkem naturaalsuse poole, inimesed on aru saanud, et lisaks sellele, et ripsmed on olemas, oleks vaja muretseda ka silmade tervise pärast, seega tuleks kuulata, mida tehnik räägib ja soovitab.

Milliseid nõuandeid sa aastavahetuseks annaksid? Kui keegi tahab oma silmad kunstripsmetega ilusamaks ja säravaks muuta — kui pikad need võiks olla, milliseid aksessuaare kasutada?

Kindlasti soovitan volüümripsmeid klassikaliste asemel — see on kaks aastat olnud tõusutrend ja aksessuaare enam ripsmete puhul ei kasutata, sest volüümripsmed annavad vajaliku särtsakuse silmale ära. Inimene teeb ennast ilusaks eelkõige enda jaoks ja kui ripsmetele kivikesed peale topid, siis ega sa siis väga neid näe, need on teiste jaoks. See ei olegi su silmadele kasulik, kui sa massiivseid lisandeid juurde paned! Võib paigaldada hoopis mõne karva, millele on glitterläige juures. Ennekõike soovitan ikkagi selliseid naturaalseid ripsmeid, mis teevad näo ilusamaks ja panevad selle särama, samas ei ole liiga üle pakutud — et ei ole sellist efekti, kus kõigepealt tulevad ripsmed ja siis tuled sina.

Mida üldse iluprotseduurid ja enese eest hoolitsemine naisele juurde annavad?

Kindlasti enesekindlust ja ka enesetunde teevad paremaks. Kui ripsmetega alustada ei taha, alustage maniküürist või pediküürist, see on asi, mis pole ümbritsevatele inimestele nii väga nähtav, aga võin kindlalt öelda, see teeb enesetunde paremaks, nii et tahad kohe minna ja käsi näidata, kuigi see midagi erilist pole. Sa lihtsalt tunned ennast oma kehas mugavalt.

Väike aastavahetuse nõuanne võikski siis olla — võtke endale aega ja tehke midagi, mis on teie kehale ja meeleolule rõõmustav?

Alustada tulekski iseendast. Olen alati öelnud, et tee kõigepealt iseennast õnnelikuks, sest kui sina oled õnnelik, on seda ka teised sinu ümber.

Millised võiksid need aastavahetuse-eelsed teenused olla, mida võiks kasutada, et ennast rõõmustada?

Kindlasti võiks kulmud korda teha, võiks tulla korrigeerima ja värvima ning meil on võimalus ka vahatada, niiditada ja pikendada. Väga palju on neid variante, kuidas valulike vahenditeta oma kulmud korda saada. Meil on maniküür ja pediküür, enne aastavahetuse pidu võib tulla meie juurde jumestusse või soengut tegema. Kindlasti annab naisele palju juurde, kui ta laseb meigi teha professionaalil. Mina ise ka kunagi sellesse ei uskunud, arvasin, et suudan kõik ise ära teha, aga kui professionaali kätt sain tunda, siis ma väga enam ei kipu ise asju tegema — feeling ja enesetunne on teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles