Numeroloogiline horoskoop: mida toob uus aasta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Mida toob uus aasta numeroloogilise ennustuse järgi? Selleks leia kõigepealt oma isiklik number. Kuidas seda teha? Liida kokku oma sünnikuupäev ja sünnikuu. Näiteks: kui sa oled sündinud 18. juulil, pead tegema järgmise tehte: 1+8+7=16, seejärel 1+6 ja saadki teada, et sinu isiklik number on 7.

Uue aasta ennustuse isikliku numbri põhjal pani kokku Higher Perspective.

1

Aasta 2016 on täis uusi algusi. On suurepärane aeg keskenduda uutele eesmärkidele ning iseendale. Usalda oma sisetunnet ning ära karda vastu võtta uusi väljakutseid.

2

Tulekul on isikliku arengu aasta. Kaalu mõne kursuse läbimist või alusta uue treeninguga. Ole teiste vastu hea, lahke ja kannatlik. Pea meeles, et kõik algab sinust.

3

Number 3 on praktiliselt täielik number 2 vastand. Su sisemine arenguhüpe on praeguseks möödas, nii et keskendu saavutatule, ole õnnelik, saada endast välja häid võnkeid ja püüa anda endast kõik, et teha maailm paremaks kohaks. Eks ebaõnnestumisi tule ikka ette, aga ära anna alla.

4

Sa pead keskenduma alustatu lõpuleviimisele. Võitle oma eesmärkide saavutamise nimel, ära tagane. Kui sul on käsil mitmeid eri projekte, tegele nende kõigiga. Jah, see kõik on aeg-ajalt väsitav, aga seda väärt.

5

On aeg lüüa oma tiivad laiali ja lennelda. Tuleval aastal on aeg leida oma vabadus ning viia läbi muudatused, mida vajad. Loobu vanast, leia uus. Ära karda tundmatust.

6

Jällegi tegemist eelmise numbri vastandiga. Sul on kohustused ja on aeg neile eriliselt keskenduda. Hoolitse oma sõprade, perekonna ja karjääri heaolu eest. Ära põikle kõrvale selle eest, mis sa tegema pead.

7

Kui sinu number on 7, on uuel aastal parim hetk tegeleda sisevaatlusega. Leia iseennast taas üles. Püüa ellu tekkinud monotoonsust leevendada ning blokeerunud energia vabastada. Soovitus: tegele aktiivselt jooga ja meditatsiooniga.

8

Nüüd on õige hetk tõsiselt oma tervis käsile võtta. Oled mõelnud kaalulangetamisele? Hakka pihta! Tahad olla paremas vormis? Alusta trenniga kohe! Paku oma kehale tervislikku toitu ning tegele füüsilise tegevusega, mida armastad.

9

Sinu jaoks on taassünni aasta. Kui sa oled mõnda elupeatükki justkui kinni jäänud, ära püüa seda lõpuni lugeda, vaid pane raamat kinni ja vii annetuskasti. On aeg leida kontakt iseendaga ja loodusega ning alustada täiesti uut peatükki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles