Sõsaral valmisid talvised ilutooted

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ivar Hütt

Kas olete tähendanud, et soojas kliimas reisi käies või suvel ei ole justkui naha eest vaja üldse hoolitsed - jume püsib klaari ja niisutatuna kogu puhkuse vältel? Samas külmade ja sombuste ilmade saabudes põhjamaises kliimas vajaks nahk justkui erakordselt rohkem hoolt. 

Siin on mitu tegurit - üks neist on vähene päikesevalgus, madal temperatuurid ning keskküttest tekkinud kuivus siseruumides. Kõik need tegurid nõuavad suuremat tähelepanu just nahahoolduses, et hoida õrn näonahk ka talvel ilusa ja säravana.

Sõsara Sacred Peat Mask (90ml/150ml)

Turbamaskis sisalduvad mitmed aktiivsed toimeained nagu humiin ja fulvohapped, mis aitavad meil hoida naha tasakaalu ka sellistes karmides tingimustes. Humiinained seovad erinevaid mineraale, metalle ja vitamiine oma keerukasse kompleksi, muutes nad biokeemiliselt aktiivseks ja mobiilseks, aidates sellega kehal ise enda jõuvarud taastada, et viia meie keha suurim organ nahk oma parimasse vormi. Sõsar toodetes kasutatavas turbas ulatub humiinainete sisaldus aines kuni 60 protsendini, erinedes suuresti ka Soomes kaevandatavast turbast, kus humiinainete sisaldus on maksimaalselt 20 protsenti.

Sõsara huulemesi naturaalne/melissi/kadaka/mündi (10ml)

Huulepalsamites kasutatav mesilasvaha ja kanepiseemneõli on parima kvaliteediga kohalik tooraine. Lisaks on säilinud tootes kõik vajalikud vitamiinid ja mineraalid, et hooldada ja toita meie huuli, mis kipuvad ketendama ja lõhenema just külma ja kuiva õhu tagajärjel. Mesilasvahal on hea omadus jätta huultele kaitsekiht, mis ei tule kohe esimese söömise või joomisega maha aga samas on kogu toote koostis nii puhtast toorainest, et võid julgelt süüa. Kuna palsam ei sisalda vett, siis ei pea muretsema ka lisa kahjustuste pärast nahal, mis külmal temperatuuril toimuv veeaurustumine võib tekitada.

NIPP! Koori ka huuli maski tehes ja lisa pärast näohoolduse tegemist huultele Sõsar huulepalsamit. Tulemus on midagi väga mõnusat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles