Kui palju teenivad Victoria's Secreti modellid aastas?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria's Secreti pesu-show.
Victoria's Secreti pesu-show. Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Imekauneid pesumodelle vaadates võib tekkida küsimus, kui palju need ilusad naised aastas teenivad? Lisaks ülimenukale Victoria's Secreti moe-show'le astuvad kuulsaimad modellid üles ka erinevates reklaamikampaaniates.

Modellide konkreetsed palganumbrid ei ole avalikud, kuid arvatakse, et Victoria's Secreti pesu-show eest saavad nad umbes 100 000 dollarit ehk umbes 90 900 eurot. Erinevate allikate andmetel oli see summa sel aastal madalam kui eelnevatel aastatel, kirjutab Elite Daily.

Sellest hoolimata on tippmodellide aastane sissetulek üsna korralik. Forbes koostab iga aasta edetabeli, kus reastatakse modellid aastapalga alusel. Näiteks Forbesi andmetel teenib supermodell Adriana Lima umbes üheksa miljonit dollarit aastas tänu sellele, et tal on koostöölepingud selliste brändidega nagu Maybelline ja Vogue Eyewear.

Adriana Lima (AFP)
Adriana Lima (AFP) Foto: JEWEL SAMAD/AFP

Alessandra Ambrosio aastapalgaks pakutakse umbes viis miljonit dollarit ja modellil on omanimeline ujumisrõivaste tootesari. Sama suurt palka teenib ilmselt ka Candice Swanepoel, kes on sõlminud lepingu Versace parfüümide reklaamimiseks. Lily Aldridge, kes on Michael Korsi reklaamnägu, teenib arvatavasti kaks miljonit dollarit aastas. 

Noorematest modellidest teenib ilmselt kõige suuremaid summasid Kendall Jenner. Ta on olnud ajakirja Vogue esikaanel ja tal on väga hea leping sõlmitud Calvin Kleiniga. Jenneri aastapalk on arvatavasti umbes neli miljonit dollarit. Jenneri hea sõbranna Gigi Hadid teenib arvatavasti 2,5 miljonit dollarit aastas. 

Kendall Jenner (AP)
Kendall Jenner (AP) Foto: Evan Agostini/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles