Veel 11 tüüpi meest, kes on su aega väärt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me juba loetlesime kümme mehetüüpi, kellele võid rahuliku südamega aega kulutada. Siin on veel 11 toredat omadust meeste juures, mida me kindlasti märkame.

Cosmopolitan.com pani kirja:

  1. Mees, kes jagab su väärtusi. Pole vahet, kui palju sa seda inimest ka ei armastaks – kui te ei jaga samu väärtusi, ei hakka teie suhe iialgi tööle.
  2. Mees, kes on valmis sinuga koos sarju vaatama, lihtsalt seetõttu, et ta teab, kui õnnelikuks see su teeb. Salamisi talle tõenäoliselt meeldib Kardashianide tegemistel silma peal hoida.
  3. Mees, kes ei maga teiste naistega, kui on otsustanud, et soovib suhet just sinuga. Isegi kui teie suhe pole veel ametlik, käitub ta nii. See on lihtsalt viisakas.
  4. Mees, kes on valmis kompromissideks. Sest kõik ei keerle ümber tema ja ta on piisavalt enesekindel ja suurepärane, et seda mõista.
  5. Mees, kes on valmis suhte nimel ohvreid tooma. Näiteks on ta valmis sinu unelmatetöö nimel kolima.
  6. Mees, kes ütleb sulle, mis ta päriselt tunneb. Tunnetest rääkimine on sama oluline kui nende omamine. Sina ei peaks olema suhtes ainus, kes suudab emotsioonidest rääkida.
  7. Mees, kes ei taha või ei ürita sind muuta. Ta arvab juba niigi, et sa oled überseksikas ja fantastiline ja ei muudaks sinu juures mitte kriipsugi.
  8. Mees, kes arvab, et sa oled kõige seksikam T-särgis ja teksastes. Kui sul pole peal meiki ja juuksed on sasis.
  9. Mees, kes kuulab. Ta teab su lemmiklille ja lemmikjäätist, ta mäletab seda lugu, mis sa ükskord oma keskkooliaja kohta rääkisid.
  10. Mees, kes suudleb sinuga nagu filmis. Või vähemalt annab ta endast parima, et sa tunneks end nagu filmis – ja muidugi, sa tunnedki.
  11. Mees, kes tahab sind oma naiseks. Ta on eluaeg otsinud kedagi nagu sina ja ta ei võta sind kunagi enesestmõistetavana.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles