Sodiaagi saladused: mis on sinu tähemärgi suurim suhteprobleem?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil kõigil on lähedussuhetega omad probleemid, mõni aspekt intiimsuse juures on keerulisem kui teine. Mis võib olla sinu tähemärgi suurim suhteprobleem?

Jäär

Jäärad tahavad saada oma tahtmist. Sulle meeldib tegutseda omapäi ning sa ei karda suhte puudumist. Et parandada oma armuelu, õpi endast rohkem andma ning ka vastu võtma. On oluline natuke järele anda

Sõnn

Sõnnid sööstavad suhtesse pea ees, sageli unustavad nad seejuures võtta piisavalt aega, et suhtel kasvada ja areneda lasta. Sa tahad, et asjad jääksid alati samaks ning kui tulevad muutused, ei oska sa nendega hakkama saada. Õpi muutustega kohanema.

Kaksikud

Kaksikutel on pühendumisega raskusi. Püüa partnerisse rohkem investeerida, ära karda oma tumedamat poolt välja näidata.

Vähk

Vähk ei julge paljastada oma pehmet kõhualust, selle asemel eelistab maailma eest peituda oma tugeva kooriku taha. Luba armastatul näha ka sinu pehmemat poolt, luba enda eest hoolitseda – mitte ainult sina ei pea teiste eest hoolt kandma.

Lõvi

Lõvidel on raske anda kontroll käest. Sa tahad igal hetkel olla olukorra peremees ning su suurimaks suhteprobleemiks võibki kujuneda võimuküsimus. Õpi partnerit usaldama ning anna talle võrdselt võimalusi suhtes otsuseid vastu võtta.

Neitsi

Neitsitel on väga raske teisi usaldada, see on nende suhteprobleemide juur. Proovi leppida mõttega, et kõik me oleme ebatäiuslikud, ära lase sel mõttel end rööpast välja lüüa.

Kaalud

Kaalud on tasakaalukad ning püüavad muuta teiste elu nii mugavaks kui võimalik. Sa oled muretu, kuid võid sellega jätta mulje, et sa ei hooli teisest inimesest piisavalt. Usu endasse rohkem.

Skorpion

Kuna inimesed kipuvad Skorpione pelgama, on sinu suurimaks suhtemureks lähedus. Sa ei väldi intiimsust, aga sul on raske seda ligi tõmmata. Su intensiivsus on kindlasti teatud eluvaldkondades su suurimaks plussiks, aga armuelus proovi olla ehk leebem.

Ambur

Ambur on tuline, sageli jättes endast mulje, et neid on raske taltsutada. See võib potentsiaalse partneri ära hirmutada.

Kaljukits

Sa tahad suhtes olla tugevam pool, aga sa võid nii saata signaale, et oled stoiline ja tundetu. Lase partner endale lähedale, enda nõrkusi võib teinekord välja näidata.

Veevalaja

Veevalaja eelistab tunnetele loogikat, mis jätab sinust külma inimese mulje. Su suurim hirm on kaotada oma vabadust. Ära karda, lase inimesi lähedale.

Kalad

Kalad on sodiaagi kameeleonid, nad püüavad sisse sulanduda. Sellega lood sa aga liiga palju piiranguid, nii et murra enda ümber mõni müür ning luba endal olla sina ise.

Allikas: Higher Perspective

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles