Elustiili soovitused: üritused, mida ei tasuks lähiajal maha magada

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalavahetusel toimub Tehnikaülikooli spordihoones Põhja-Euroopa suurim robotivõistlus Robotex.
Sel nädalavahetusel toimub Tehnikaülikooli spordihoones Põhja-Euroopa suurim robotivõistlus Robotex. Foto: Jaanus Lensment

Postimehe ajakirja Elustiil nädala soovitused perioodiks 5. - 11. detsember 2015.

LAAT

Detsember toob rohkem kui 50 jõululaata üle Eesti, lustaka hooaja lööb lahti sel nädalavahetusel 19. jõululaat Tartu Näituste messikeskuses, kuhu tuleb kokku ligi 200 kaupmeest seitsmest riigist. Käsitööd, mänguasju, riideid, ehteid, raamatuid, sööki ja jooki – kõike saab. Kohal on ka jõuluvana ja palju loomi. Kas ka sinu kodukohas mõni laadaplats jõulude eel kauplejaid ja uudistajaid ootab, vaata aadressilt laadakalender.ee.

Sel nädalavahetusel toimub 19. Tartu jõululaat Tartu Näituste messikeskuses. (Tartu jõululaat)
Sel nädalavahetusel toimub 19. Tartu jõululaat Tartu Näituste messikeskuses. (Tartu jõululaat) Foto: Tartu jõululaat/korraldaja

VÕISTLUS

Tähelepanu, kõik robootika-, teaduse- ja tehnikahuvilised! Eile lõi tehnikaülikooli spordihoones uksed valla Põhja-Euroopa suurim robotivõistlus Robotex, mis kolme päeva jooksul pakub 17 robotivõistlust, tehnoloogia- jm näitusi, töötube ja palju muud huvitavat. Sellist võimalust – ja veel täiesti tasuta! – ei maksa maha magada.

(Mihkel Maripuu)
(Mihkel Maripuu) Foto: Mihkel Maripuu

KONTSERT

Valge Gospel 5! WAF laulukool 10! Tuleva nädala neljapäeval astuvad suurel gospelkontserdil Saku suurhallis lisaks legendaarsele WAF koorile solistidena üles Koit Toome, Ott Lepland, Kaire Vilgats, Tanja Mihhailova, Lauri Pihlap, Nele-Liis Vaiksoo ja Rolf Roosalu. Kontsert-show pakub nii ammu publiku südamed võitnud lugusid kui ka rohkelt üllatusi.

Neljapäeval, 10. detsembril tähistab "Valge Gospel" Saku suurhallis 5. sünnipäeva. (Korraldaja)
Neljapäeval, 10. detsembril tähistab "Valge Gospel" Saku suurhallis 5. sünnipäeva. (Korraldaja) Foto: Korraldaja

HETK

Võta hetk ja meisterda endale jõuluingel! Kui sa ei tea, kuidas seda teha, võid seada sammud sel pühapäeval Eesti Ajaloomuuseumi tallihoonesse, kus toimub perepäev. Seal saavad nii suured kui ka väikesed muuseumikülastajad meisterdada jõuluehteid, mille eeskujuks on võetud sõja ajal Eesti kodude kuuski ehtinud jõulukaunistused. Mida ingli tegemiseks kaasa võtta, uuri lähemalt muuseumi kodulehelt.

Pühapäeval 6. detsembril toimub Eesti Ajaloomuuseumis perepäev, kus muuhulgas õpetatakse meisterdama jõuluingleid. (Ajaloomuuseum)
Pühapäeval 6. detsembril toimub Eesti Ajaloomuuseumis perepäev, kus muuhulgas õpetatakse meisterdama jõuluingleid. (Ajaloomuuseum) Foto: Eesti Ajaloomuuseum
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles