Seitse märki, et suhe teeb sind õnnetuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sa tunned, et pole jõudu ega jaksu? Elu ei suju, pidevalt on õnnetu olla, aga mis täpselt sind õnnetuks teeb, ei saagi aru… Võib-olla on just su suhe see, mis õnne ja helguse asemel ellu tumedaid noote toob.

Higher Perspective loetleb seitse märki, kuidas aru saada, et suhe teeb sind õnnetuks.

  1. Seksuaalne tõmme on kadunud. See on esimene tõsine märk, et suhe on karidel, kuid paljud paarid ignoreerivad seda, sest armastavad oma partnerit ju mitte ainult seksi tõttu. Samas on seksuaalne keemia iga suhte juures väga oluline, seega tasub tõele otsa vaadata.
  2. Suhe väsitab sind. Te veedate koos nädalavahetuse, kuid see ei lõõgasta sind, selle asemel tunned sa end hoopis väsinuna. Ehk te tülitsesite, ehk ajas ta sind oma kohalolekuga närvi – me kõik oleme seda aeg-ajalt tundnud. Su partner võibki olla vahepeal väsitav (ja sina tema jaoks), kuid kui see probleem on pidev, on suhtega midagi korrast ära.
  3. Sa tahad põgeneda. Sa pigem veedad õhtu sõpradega väljas või lõbutsed pereringis – peaasi, et ei peaks partneriga kahekesi olema. Kui see on sinu igapäevane reaalsus, on see märk, et on aeg edasi liikuda.
  4. Sa ei naudi oma partneri seltskonda. See on seotud eelmise punktiga. Kui sa kunagi armusid, meeldis sulle tema pöörane pool, aga aja jooksul on see kuhugi kadunud. Sa ei naudi enam oma partnerit ega tema seltskonda. On aeg öelda hüvasti.
  5. Sa näed ainukesena vaeva. Sinu õlul on nõudepesu ja koertega jalutamine, koristamine ja toidutegemine. Kui sina oled ainus, kes suhtesse panustab ja ka igapäevased kohustused oma õlul kannab, on ilmselgelt suhe lõppfaasis.
  6. Sa tunned end lõksus. Teid seovad pangalaen, sotsiaalsed kohustused, abielu, võib-olla ka lapsed… Kõik on vabanduseks, miks mitte suhet lõpetada, ning need hoiavad sind lõksus. Tegelikult saad sa alati valida vabaduse ja ära unusta, et aeg ravib kõik haavad.
  7. Sa unistad kellegi teisega koos olemisest. Su partner ei vasta sinu ootustele ja nii oled sa hakanud enda ümber märkama inimesi, kes sulle justkui paremini sobiksid. See on suur ohumärk. Meil kõigil on oma eesmärgid ja kui su partner ei ole valmis sinuga eesmärkideni jõudmiseks jõude ühendama, on aeg suhe lõpetada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles