Seitse mehetüüpi, keda tasuks vältida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tihtipeale arvatakse, et vallalised naised on kindlasti õnnetud. Et nad oleksid nõus kõike tegema, et leida enda kõrvale vaid see üks ja õige. See pole sugugi tõsi, paljud vallalised on üksinda väga õnnelikud. Ja need, kes pole veel õiget meest leidnud, võivad lihtsalt oodata, et ka nende õige partner ühel hetkel silmapiirile ilmub. Igaühega ei tasu ju ka proovida.

Elite Daily tõi välja seitse mehetüüpi, kellega ei tasu üldse oma aega raisata.

1. «Kahjustatud kaup»

Väga palju on tutvumislehtedel inimesi, kes on eelnevates suhetes haiget saanud. Nad on vihased, kibestunud ega suuda teisi usaldada. Nad ei vasta küsimustele avameelselt, sest neil kulub väga kaua aega, et teisi usaldama õppida. Sul võib tekkida tunne, et sa oled selles suhtes üksinda, sest tema panus on lihtsalt nii väike. Tema minevikus on olnud asju, mistõttu ta ei suudagi teisi usaldada. Sellised inimesed vajavad terapeudi, mitte uue kaaslase abi.

2. Lapsikud mehed

Need mehed keelduvad suureks saamast. Nad käivad igal õhtul peol, joovad iga kohtingu ajal õlut ja veedavad iga nädalavahetuse sõpradega. Nad on ääretult laisad. Tõenäoliselt töötab see mees kohas, kus sina võisid töötada keskkooli ajal. Tal pole mingit ambitsiooni sealt edasi liikuda. Ta võib olla ka paras memmekas ja eeldab, et teised teevad tema eest kõik ära. Kui otsid küpset ja sisukat suhet, siis see mees pole sinu jaoks.

3. Püsisuhte vältija

Tal võib olla väga hea töökoht, imekaunis kodu ja üldiselt on ta edukas. Tema ainsaks miinuseks on see, et ta kardab meeletult püsisuhet. Ta eelistaks elu lõpuni vallaline olla. Kui soovid selle mehega ühist tulevikku, siis pead kõvasti vaeva nägema. Ta pole enne sind veel kellelegi pühendunud ega plaani seda niipea teha.

4. Eneseimetleja

Ole temaga ettevaatlik, sest ta armastab igal juhul ennast rohkem kui sind. Eneseimetleja võib olla väga kontrolliv ja tema teod on alati hoolikalt läbi mõeldud. Sa ei pruugi teadagi, et sind ümbritsevad eneseimetlejad, sest nad on väga meeldivad, romantilised, intelligentsed ja veatud kaaslased. Nad teavad ise väga hästi, millised inimesed nad on ja nad naudivad teiste tähelepanu.

5. Huvi ainult ühe asja vastu

Need mehed otsivad kaaslasi vaid ühel eesmärgil: seksiks. Ta võib sulle lähenedes väita, et «ta pole selline mees ega teeks kunagi nii», aga tegelikult on see vale, sest just selline mees ta ongi. Ta üritab end mesijutuga rääkida sinu magamistuppa, saada sinult seda, mida ta tahab ja seejärel jalga lasta. Temaga kohtingul olles võib juhtuda, et ta pöörab teistele rohkem tähelepanu kui sinule. Selle asemel, et kiita su välimust või iseloomu, keskendub ta vaid su välimusele ja võib teha sulle ettepanekuid, kuidas võiksid oma välimust muuta. Ära raiska temaga aega, kui tahad tõsist suhet.

6. Rahalunija

Oled lõpuks jõudnud oma karjääris heasse kohta ja võid öelda, et oled saavutanud majandusliku tasakaalu. Rahalunijale võid sa olla väga kerge saak. Kuna naised on loomult väga hoolivad, üritavad nad kallimaid igal moel aidata. Rahalunija küsib sinult esialgu väikse summa, kuid ajapikku muutuvad tema palved üha suuremaks. Ta lubab sulle tagasi maksta, kuid ei tee seda kunagi. Sul on temast kahju, mistõttu annad sa talle muudkui raha juurde. Lõpeta see nüüd ja kohe, ära investeeri temasse rohkem raha.

7. Suure jutuga mees

See mees teeb suuri plaane. Ta räägib sulle imelistest reisidest, pulmadest, lastest ja ühisest kodust. Probleem on aga selles, et talle meeldib ainult rääkida, tegudeni ei jõua ta peaaegu kunagi. Ta leiab alati ettekäändeid, miks mitte oma plaane ellu viia. Aga kuna tema plaanid ja jutt mõjuvad alati väga muljet avaldavalt, on raske temast loobuda. Tegelikult valmistab see mees sulle vaid pettumuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles