Sünnipäevalaps Ontic Minerals lubab üllatada uute ilutoodetega

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ontic Minerals

Kodumaine 100protsendiliselt looduslik mineraalkosmeetika bränd Ontic Minerals tähistas eile oma neljandat sünnipäeva, selle puhul võivad sarja fännid oodata juba detsembrikuus uut ja pühadehõngulist toodet. Ka uuel aastal lubavad tegijad turule paisata kodumaiseid põnevaid hitt-tooteid.

Ontic Minerals on Eesti Eestis ainuke dekoratiivkosmeetika bränd ning selle firma tooteid on korduvalt valitud ilulemmikute hulka.

Ontic Minerals on Tartus tegutsev ettevõte, nende tooted sisaldavad palju kasulikke koostisosi naha kvaliteedi parandamiseks. Näiteks on nende kosmeetikumides orgaanilist sheavõiet, jojobaõli, E-vitamiini ja kaoliinsavi. Samuti on Ontic Minerals tooted veekindlad, kuid samas kergesti eemaldatavad meigieemalduspiimaga.

Foto: Ontic Minerals

Ontic Minerlas tooted tagavad loomuliku jume, ei tekita nahal ebamugavustunnet, varjavad hästi kortsukesi, sisaldavad päikesekaitset ning on põletikuvastase toimega. Kevadel tuli bränd välja ka Eesti esimeste huulepulkadega, mis ostusid tohutuks hitiks. Huulepulkade võtmekoostisosaks on ploomituumaõli. Ploomituumaõli sisaldab hulgaliselt E-vitamiini ning oleiin- ja linoolhapet, annab huulepulgale kergelt pähklise lõhna ja ülima niisutuse huultele. Huulepulka on saadavad kuues klassikalises ja naiselikus toonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles