Pimekohtingul abiellunud mees tegi kaasale imearmsa üllatuse

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armastuskiri
Armastuskiri Foto: SCANPIX

Eduka teleformaadi «Abielus esimesest silmapilgust» Saksa versioonis sõlmiti uue hooaja teine abielu, kui esmakohtumisel läksid paari Peter ja Jasmin. Mees üllatas oma tulevast kaasat aga romantilise kingitusega.

Nimelt oli Peter, pärast seda kui eksperdid talle kaaslase olid leidnud, iga päev kirjutanud oma tulevasele naisele kirja. Pulmapäeval andis mees kaunilt sõlmitud 22 kirja kaasale üle, öeldes, et siit saab lugeda tema mõtteid ja tundeid oma tulevasele naisele ja abielule mõeldes.

Jasmin oli taolisest žestist mõistagi pisarateni liigutatud. Kuigi mõlemad heitsid paari tundmatuga, lendas sädemeid esimesest pilgust ja ka suudlus ei lasknud end kaua oodata. «Oled imeilus! Olen nii õnnelik, et sind kohtasin,» sosistas õnnejoovastuses peig tseremoonial oma värskele abikaasale.

Saksamaal kritiseerivad paariminekusaadet konservatiivsed poliitikud, öeldes, et see teeb abielust palagani. Peteri  meelest pole aga kriitikaks alust. «Tavaabiellujate ees on meil suur eelis, nimelt on meie abielulise sobivuse paika pannud tervelt neli eksperti,» kaitses Peter saateformaadi põhimõtteid.

Kuidas Peteri ja Jasmini abielu edasi läheb, saab vaadata pühapäeviti telekanalil Sat1. Paari pilte saad vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles