Turbokiirusel töölt peole

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pidu ei hüüa tulles. Aastalõpus on üritused kuhjas koos ja päris tihti tuleb otse kontorilaua tagant glamuursele vastuvõtule kapata. Kuidas end hetkega argisest pidulikuks võluda? Tundub paras kübaratrikk. Aga pole hullu – Elustiil aitab.

Foto: MARIA MYLNIKOVA
Foto: MARIA MYLNIKOVA

Iga päev on pidupäev! Tunnistan, et mind on aastalõpu närvesöövalt tempokal ajal aidanud just selline suhtumine. Ühelgi hommikul ei lohverda niisama suvalistes ürpides kodust välja, vaid valin kena korrektse kleidi või komplekti. Tänapäeva maailmas ei ole enam nii suurt kuristikku töö- ja peorõivaste vahel. On väga arvestatav rõivagrupp – šikk päevamood, mis tegelikult kohaneb ideaalselt ka peale-tööd-üritustega. Päris galaõhtu või ball nõuab aga kindlasti ümberriietumist.

Üks hästi-istuv lihtne kleit suudab kerge vaevaga muutuda nii töiseks kui pidulikuks kleidiks. Kindla peale toimiv tervik on ka ajatu mustvalge kooslus, valge särk on ületamatult šikk. Kui tahad eriliselt värske ja säravana esineda, pane hommikul selga mõni lihtsam pluus ja asenda see valgega vahetult enne peole ruttamist. See trikk toimib muuseas imepäraselt ka meeste puhul.

Ehkki garderoob peab olema paindlik ning kogu oma rõivavaru me kontorisse ei koli, on kontorirõivaste särama löömine siiski võimalik. Kui rõivas on lihtne, saavad sõna detailid ja väikesed värskendajad on sulle suureks abiks.

Foto: JUKOCUTE

Õhtune käekott. Õhtumeeleollu sobitumiseks on kõige tähtsam jätta kontorisse oma mahukas argine kandekott.

Selline aksessuaar kisub ka parimalt komplektilt stiilipunktid maha! Lahendus – hoia üks kaunis õhtune ridikül alati lauasahtlis ootel. Käekotid pole tänapäeval enam pelgalt tarbeasjad, need kunstiteosed võivad olla kogu piduliku terviku naelaks! JukoCute kott Stellarium («Külalisdisaineri» projekti raames Oksana Tanditi esindussalongis Tornimäe 5) 365.-

Foto: ABC king

Edev kingapaar. Sõna saavad detailid – libistad kõrgekontsalised kaunitarid jalga ja lihtsast kontorikleidist saab sekundiga šikk õhtukleit. Mul oli kord üks ülilahe kolleeg, kelle kabinetis seisev kingarivi oleks kuulunud justkui sajajalgsele. Uute kingade valik loob kindlasti ka parema peotuju. Rylko punased kingad (ABC King) 79.99

Detailid. Sageli oskavad kleidid-pluusid-seelikud hoopis paremini peolainele häälestuda kui jakid ja kudumid. Viimased pole tegelikult üldse peokõlblikud. Hoia jahedus eemal millegi glamuursemaga, karusnahast krae sobib kokku enamiku kleitidega.

Foto: Clarins

Punane huulepulk. Kui riietevahetuseks ei jagu minutitki, muudab ka üksnes suu punaseks värvimine kontoripreili kokteilipeo kaunitariks.

Clarins Rouge Eclat luksuslik huulepulk, toon Red Paprika 24.20

Ehe. Iga lihtne kleit või komplekt elustub huvitava ehte lisamisel, õigesti valitud toonid panevad ka pärast pikka tööpäeva silmad maagiliselt särama.

Foto: Tanel Veenre

Tanel Veenre rekonstrueeritud lasuriidiga pross («Külalisdisaineri» projekti raames Oksana Tanditi esindussalongis Tornimäe 5) 240.- (pildil)

Foto: Okapi Glass

Okapi Glassi ehted, disaineritelt Birgit Pählapuult ja Raili Veldilt (Okapi

Galerii, Niguliste 2) puhutud klaasist kee 130.-

Parfüüm. Aroom on meeleolu muutmiseks kõige kiirem ja mõjuvõimsam vahend. Argisest rabelemisest sensuaalse õhtu lainele võib häälestada üks ainus surts parfüümipudelist. Hoida kontoris varus pudelike mõnd lemmiklõhna on väga praktiline tegu.

RÕIVAD KOLLEKTSIOONIST LÄHEB

FOTOD MARIA MYLNIKOVA, MOE- JA ILUFIRMAD

MODELLID BRITT KÕRSMAA (AI MODEL MANAGEMENT) JA LIISI KRUUSA (E.M.A)

MEIK MARINA LILLEMÄGI-BONDARENKO

JUUKSED KRISTINA AARMA

KESKKOND EESTI RAHVUSRAAMATUKOGU

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles