11 numbrit, mis ei määra, kes sa oled

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui mõnikord on hea teatud numbreid enda, oma partneri või elu kohta meeles pidada, siis on ka oluline teada, et numbrid ei tee sinust seda, kes sa oled.

Cosmopolitan tuletab meelde, miks mõned arvud pole üldse tähtsad ja miks sa ei peaks laskma neil end defineerida.

  1. Vanus, mil sa kaotasid oma süütuse. Mõned meist seksivad esimest korda teismeliseeas, mõned ootavad, kuni on 40. Ja kõik on õnnelikud! Sel pole mingit vahet ning ei mõjuta ühtki su eluaspekti.
  2. Su keskkooli lõpuhinded. Need loevad ainult mõnele erialale sisse astudes ning jah, kuigi keskkooli lõpukevadel tunduvad eksamid maailma kõige olulisemad asjad, on need inimesed, kes ka 25aastaselt uhkeldavad, et said kirjandi 100 punkti, natuke haledad, kas pole?
  3. Su keskmine hinne. Paljud inimesed ei saa koolis ainult viisi ning on pigem keskmised või isegi halvad õpilased, kuid suudavad suurepäraselt ja isegi briljantselt toime tulla pärismaailmas. Nii et kui sa ei lõpetanud viitega või suisa Cum Laude, ära põe, ausalt, kedagi ei huvita.
  4. Su kaal. Sellega on ilmselt kõige raskem leppida, aga sa ei saa elada oma elu vastavalt sellele, kas kaal vannitoas oli täna rõõmsas meeleolus ja näitas väiksemaid numbreid või ei. Sa ei ole oma kaalunumber, sel pole midagi pistmist sellega, kes sa inimesena oled.
  5. Inimeste arv, kellega sa maganud oled. See on nii iganenud ja seksistlik vaatenurk, et sel pole mõtet isegi peatuda. Igal juhul, kui keegi tahab sind panna end sel põhjusel halvasti tundma, saada ta pikalt.
  6. Su palganumber. Su töö väärtust ei saa otseselt mõõta rahas. Paljud inimesed, kelle töö on hindamatu, ei saa väga palju palka (müts maha, õpetajad, päästjad, politseinikud, meditsiinitöötajad!), samas kui teised teenivad miljardeid ja istuvad päevad läbi kabinetis, tehes ei miskit.
  7. Su vanus. Ära iial lase oma vanusel dikteerida, mida sa peaksid või tohiksid teha. Kui sa oled 21 ja valmis maailma vallutama, usu endasse! Kui sa oled 40 ja tahad teha elus kannapöörde, anna aga tuld. Ära lase oma vanusel end takistada.
  8. Su jalanumber. Mingil põhjusel arvavad mõned inimesed, et naised, kel on suur jalanumber, peaksid end halvasti tundma. See on tõeline jura ja ka sina peaksid sellesse nii suhtuma.
  9. Su päevane kaloritarbimine. Kui sa kasutaksid energiat, mis praegu läheb kalorite lugemisele või selle üle muretsemisele, näiteks lugemiseks, oleks sul praeguseks läbi loetud terve raamatukogu.
  10. Su rinnahoidja suurus. Rinnad on rinnad on rinnad. Ja inimesed, kes armastavad rindu, ei ole harilikult väga pirtsakad, kui asi puudutab suurust, kuju või isegi rinna elastsust.
  11. Kui palju oli teie peres su lapsepõlves raha. Sinu tõeline väärtus ei ole seotud rahaga, olgu see rahahulk minevikus, olevikus või tulevikus.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles