Õlimängud emale ja titale

Kristina Herodes
, Elustiili toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iluõlid
Iluõlid Foto: PantherMedia

Õli pole niisama tore iluasi, see on ka tähtis tarbeasi. Eriti siis kui peres on pisikesi tegelasi või nad on peagi tulekul. Mina jätsin oma lapsi oodates ostmata suurema osa soovitatud kreeme, ravimeid ja muud kraami, aga õli kulus ikka purkide viisi! Olen oma tolleaegse õlivaimustuse üle tänaseni tänulik.

Emmele: Beebiootel emme tähtsaim iluhooldustoode on õli. Raseduse ajal peab nahk pööraselt palju venima ja see paneb selle elastsuse tõsiselt proovile. Mõnele piisab headest geenidest, kuid igaõhtusest õlihoolitsusest on niivõrd palju abi, nii et venitusarmidest pääsevad needki, kelle emal ja õel need olemas on. Lisaks on see megamõnus rituaal, mida eriti luksil juhul võib ka issi oma kallimale pakkuda.

Kui elu on nahale juba omi mustreid kirjutanud, on nende hilisem silumine palju raskem kui ennetamine. Aga siingi on õlist mõnevõrra leevendust. Õli aitab nii hoida kui taastada naha head toonust ja niiskustaset, mis on noore terve naha tunnusteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles