Instagrami modell: kaotasin «päris» fotode tõttu tuhandeid järgijaid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Mõni aeg tagasi kirjutasime, et Instagramis kuulsaks saanud modell Essena O’Neill otsustas oma töödeldud fotod maha võtta või kirjutas nende alla, kui palju valu ja vaeva nende piltide tegemine nõudis. Ent kõik modellid ei saa omale niisugust «ausust» lubada.

Londonis elav Stina Sanders on samuti modell, kes on eelkõige tuntud tänu Instagramile. Sanders tunnistas hiljuti antud intervjuus, et üritas O’Neilli eeskuju järgida ja hakkas sotsiaalmeediasse postitama ainult «päris» fotosid, mis kujutasid tema reaalset elu ning välimust. Sanders kurtis, et tema eksperiment ei läinud sugugi nii hästi kui O’Neilli oma, kirjutab Elite Daily.

«Tahtsin näha, mis juhtub siis, kui ma ei postita Instagrami enam glamuurseid fotosid ja näitan hoopis selliseid fotosid, mida tavaliselt teistega ei jagata. Isiklikult arvan, et Instagram on võlts – kõik need filtrid ja fototöötlus –, seega olin kindel, et see saab olema üks põnev eksperiment,» rääkis Sanders.

Sanders lisas Instagrami fotosid, kus ta teeb täiesti tavalisi igapäevaseid asju, näiteks vahatab. Kuidas tema eksperiment läks? «Arvasin, et mu fännide arv ei muutu, kuid arvestasin sellega, et need fotod ei pruugi paljudele meeldida. Tegelikult läks vastupidi: mu pildid meeldisid paljudele, kuid ma kaotasin ka palju järgijaid,» selgitas Sanders. Tema sõnul oli tal eksperimendi alguses 13 000 järgijat, kuid eksperimendi lõpuks oli neid alla 10 000.

Vahest on asi selles, et enamike inimeste argipäev on piisavalt hall ja sotsiaalmeedias eelistavad nad vaadata teiste ilusat elu. Sandersi fännide arv on nüüdseks taas tõusnud, seega võib öelda, et modell hakkas ehk liiga ennatlikult muretsema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles