Lihtne moodus, kuidas suhet intiimsemaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Soovid, et su suhe oleks tervem ja intiimsem? Ühe suhteeksperdi hinnangul ei pea selleks palju vaeva nägema, piisab vaid sellest, kui magate kallimaga eraldi voodites.

Raamatuautor ja ekspert Rachel Kramer Bussel väidab, et tema suhe oma kallimaga muutus palju paremaks, kui nad otsustasid ühe suure voodi asemel magada hoopis kahes voodis. Kusjuures neil on mõlemal oma magamistuba. «Me saime üsna kiiresti aru, et meie jaoks ühes voodis magamine ei toimi,» vahendab Elite Daily Kramer Busseli sõnu. «Kumbki meist ei maganud hästi, me olime tujukad ja teineteise vastu õelad.»

Ta pole sugugi üksinda. Mitmed uued uuringud on näidanud, et 11-40 protsenti paaridest magavad öösel eraldi voodites. Kramer Bussel rääkis oma kogemustele tuginedes, et nüüd magavad nad mehega palju paremini ja on hommikul ning terve päeva vältel paremas tujus.

Üllataval kombel on see muutnud nende suhte ka intiimsemaks. «Ma ei tunne, et me oleks «eraldi»,» selgitas naine ja lisas, et nad suudlevad õhtul ning hommikul ja avaldavad teineteisele armastust. Naine sõnas, et kui nad on koos kallimaga ühises voodis – tavaliselt mehe omas –, siis nad teavad, et sel ajal pühenduvad nad teineteisele, mitte ei mõtle magamisele. «Oleme seal koos, sest me mõlemad tahame just seal olla,» ütles ta.

Raamatu autoril Jennifer Adamsil ja tema abikaasal on erinevad voodid olnud juba 11 aastat. «Erinevates voodites magamine ei tähenda, et te ei saa enam seksida,» lausus Adams. Tema sõnul magavad nad paremini ja ka nendevaheline suhtlus on paranenud. «Me oleme selle olukorra enda jaoks toimima pannud, sest me ise tahtsime seda teha,» sõnas ta.

Rachel Kramer Bussel lisas, et keegi pole veel pidanud nende suhtes ja armastuses kahtlema. «Võib-olla on asi selles, et me oleme silmanähtavalt armunud ja teineteise suhtes hoolivad, seega inimesed ei leia, et erinevates tubades magamine võiks tekitada probleeme,» arvas Kramer Bussel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles