Online-intervjuu: küsi lauljatar Hannahilt

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Hanna Ild ehk Hannah
Lauljatar Hanna Ild ehk Hannah Foto: Erakogu

Esmaspäeval, 15. novembril alates kella 12 vastab Naine.postimees.ee lugejate küsimustele lauljatar Hanna Ild ehk Hannah. Samal päeval ilmub ametlikult tema eestikeelne album «Õige Tasa - Ballaadid».

Hanna Ild (29) jagab end Eesti ja Inglismaa vahel, elades juba kolmandat aastat võõrsil ja aeg-ajalt kodumaad külastades. Just Inglismaale jäävad tema viimatised suurimad saavutused – värskemad singlid on kõik head vastukaja teeninud.

Eelmise aasta lõpus välja tulnud «Shadow On The Wall» jõudis Inglismaa edetabelites esiviisikusse. Sel suvel laia kõlapinda leidnud Inglismaa jalgpallikoondise hümn «I Believe In You» saavutas UpFront Club Chart'is esikoha ning jõudis US Billboardi tabelis 11. kohale. Uusim singel «Sanity» positsioneerus sellenädalases Music Week UpFront Club Chart klubitabelis 2. kohal.

Hannahi eelmine album «Everything Is Changing» ilmus 2007. aastal, viimatine eestikeelne, samuti ballaadidega album jääb aga kuue aasta tagusesse aega. Uue albumi tegemiseks andsid lauljatarile paljuski tõuke fännid, kes on eriti aktiivsed Facebooki vahendusel. Ühtlasi on see Hannahile andnud võimaluse töistel põhjustel kodumaal viibida – eestikeelset muusikat on tema sõnul parim salvestada Eestis ja ta on seda aega siin väga nautinud.

Sel nädalal on Hannahil mõnevõrra rahulikum periood, ent seda vaid mõneks hetkeks. Juba tuleb jagada end kahe maa vahel, ees ootavad plaadiesitlused koos autogrammitundidega ning kontserdituur Eestis. Kontserdipakkumisi jõulukuuks on juba ka Inglismaal, seda enam, et tema neljas singel «Sanity» alustas seal väga edukalt.

Hiljaaegu ajakirjale Naised antud intervjuus tuli teemaks ka lauljatari eraelu. Kaheksa aastat abielus olnud Hannah jutustas, kuidas ta fännab abielu ning andis mõista sedagi, et pereplaane ei saa lõpmatult edasi lükata.

Ootame teie küsimusi Hannahile selle loo kommentaaridesse. Kõigi küsijate vahel jagame välja kolm uhiuut Hannahi autogrammiga albumit «Õige Tasa - Ballaadid».

Plaatide loosimisel osalevad kõik need kommenteerijad, kes küsimust esitades märgivad üles ka oma e-maili aadressi, mis on vaikimisi nähtav vaid toimetusele.

Naine.postimees.ee toimetus teeb küsimuste seast oma valiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles