Mida võib välja lugeda mehe kampsunivalikust?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig.
Daniel Craig. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Kätte on jõudnud sügis ja ilmad muutuvad järjest jahedamaks. Need mehed, kes ei armasta pintsakut kanda ja kelle arvates on dressipluus veidi lapsik valik, on ilmselt kapist välja otsinud kampsunid ja kardiganid. 

Mida võib mehe kampsun tema kohta paljastada? Glamour.com koostas väikese juhendi, kuidas tõlgendada mehe kampsunivalikut.

Kardigan - džentelmenide kampsun, mida on kerge selga tõmmata. Kardigani kannavad mehed, kes on väga armastavad ja intellektuaalsed, interneti asemel loevad nad uudiseid lehest ja kohvi asemel joovad teed. 

Daniel Craig (Lapresse)
Daniel Craig (Lapresse) Foto: cosima scavolini/lapresse

Lukuga kampsun - seda meest nähes tekib küsimus, miks on kampsunil üldse lukku vaja? Kas seda on nii raske selga panna? Halb uudis on see, et ta võib olla üsna lapsik ja seetõttu eelistab riideid, mida saab kiiresti selga (ja seljast ära). Kui tegemist on aga lühema lukuga, mis ulatub võib-olla rindkereni, siis võib olla tegemist mehega, kes on laisk või kes kardab pühenduda. Ta võib hea välja näha, kuid see mees ei anna sulle kunagi kõike, mida sa vajad.

Tavaline kampsun - talle meeldivad väljakutsed ja ta ei pelga oma käsi määrida. Tavalise kampsuniga mees on abiks igas olukorras. Miinuseks võib olla see, et tema soeng on alatihti sassis.

Daniel Craig (Reuters)
Daniel Craig (Reuters) Foto: HO/REUTERS

Kapuutsiga kampsun - see mees on üksik uitaja, talle meeldib omaette olla ja kõrvaklappidest muusikat kuulata. Ta võib esialgu olla eemalehoidev, aga kui ta tunneb end sinuga juba mugavalt, tuleb välja tema pehmem ja toredam pool.

Kõrge kaelusega kampsun - see mees soovib maailma muuta, tema eesmärgid võivad olla väga üllad (mõtle Steve Jobsile või James Bondile). Talle meeldib oma keha varjata, mis võib tähendada, et tal on palju saladusi.

Kaader filmist «Spectre» (AP)
Kaader filmist «Spectre» (AP) Foto: Susie Allnutt/AP

Palmikmustriga kampsun - selle mehe võid muretult koju kutsuda ja teda vanematele tutvustada. Ta on mugav ja piisavalt enesekindel, et hetketrendide asemel eelistada klassikat. Ta tekitab sinus hea tunde ja kohtleb sind hästi.

V-kaelusega kampsun - see kampsun kannab endast sõnumit, et tegemist on tõelise paha poisiga. Kui sa ei suuda kuuma taluda, hoia sellest seksikast mehest eemale.

Daniel Craig (SIPA)
Daniel Craig (SIPA) Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Kraega kampsun - vaat see mees on enesekindel! Ta on alfaisane, kel on muljet avaldavad rinnalihased. Ta on vaikne ja tagasihoidlik tegelane, kes liigub elus edasi omas tempos. Talle pole mõtet stiilist rääkida, tal on oma stiil juba välja kujunenud.

Kootud vest - mees võib küll hea välja näha, aga vest muudab ka kõige nägusama mehe väga kahtlaseks. Äkki on tegemist kurjategijaga? Pigem hoia temast eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles