Kaheksa põhjust, miks võiks välja minna üksikvanemaga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned inimesed pelgavad end siduda kellegagi, kel on üks või mitu last. Tegelikult ei tasuks potentsiaalsest partnerist mööda vaadata vaid seetõttu, et tema juures on midagi, mis on sulle tundmatu. 

Lapsevanemaks olemine pole sugugi halb asi. Vahel võib olla raskusi õige partneri leidmisega, aga kui leiad õige inimese ja selgub, et tal on lapsed, ära põgene tema juurest. Anna talle võimalus ja võid avastada, et sellist perekonda oled sa alati igatsenud, kirjutab Elite Daily.

Järgnevalt on välja toodud kaheksa põhjust, miks võiks välja minna üksikvanemaga.

1. Head asjad ei tule lihtsalt. Elus võib ette tulla omapäraseid keerdkäike ja ühel hetkel avastad, et su südame on võitnud üksikvanem. Aga ära lase sel end heidutada, tõenäoliselt on tegemist väga toreda inimesega.

2. See suhe võib osutuda väga lõbusaks. Õpid lapsi paremini tundma ja nendega toime tulema ning see võib väga lõbus olla. 

3. Uus partner ei pruugi rohkem lapsi soovida. Kui sina arvad samuti, et sa ei soovi lapsi saada, siis polegi ju mingit probleemi.

4. Lapsevanemad on tavaliselt küpsemad täiskasvanud. Neil inimestel on rohkem elukogemust, kuna lisaks endale peab ta vastutama ja hoolitsema ka teise inimese heaolu eest. 

5. Üksikvanemad on vastutustundlikud. See on imetlusväärne, kui inimene on sattunud keerulisse olukorda, kuid sellest hoolimata suudab üksinda last kasvatada. Neisse tasuks suhtuda suure austusega.

6. Kui laps on vanemas eas, pole vaja temaga kuigi palju tegeleda. Võib-olla ei mõjutagi teie suhet väga see, et uuel kallimal on laps. Vanemas eas lapsed saavad juba iseseisvalt hakkama ega vaja kogu aeg vanemate või lapsehoidja tähelepanu. 

7. Sa võid mõjutada lapse elu positiivselt. See võib olla sinu võimalus aidata kasvatada last, kellest tuleb tore ja heatahtlik inimene. See on väga tähtis, sest maailm vajab rohkem positiivseid inimesi.

8. Sa võid lapsele tõestada, et kõik mehed/naised pole ebausaldusväärsed. Võib-olla mäletab laps väga selgelt seda, kuidas tema ema või isa ära läks ja ta pidi üles kasvama vaid ühe vanemaga. Sellest tingitult võib tal olla raske inimesi usaldada, kuid sina võid talle tõestada, et maailmas on ka usaldusväärseid inimesi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles