Kümme asja, mida sa oma eksi kohta iial ei unusta (3)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui suhe on lõppenud, näeme me kõvasti vaeva, et edasi liikuda. Ajapikku läheb see lihtsamaks, sest aeg tõesti parandab kõik haavad. Aga on kümme asja, mida sa oma eksi kohta iial ei unusta.

  1. Teie kurameerimisaeg. Vahel sa soovid, et saaksid ajas tagasi minna, teades, mida tead praegu, ning lõpetada suhe juba eos. Sul on võibolla raske aru saada, mis sind tema juures üldse esimese hooga võlus. Oli ju ilmselge, et te ei ole teineteise jaoks õiged, kuid te olite selles osas pimedusega löödud.
  2. Teie mõõnahetked. Sa ei unusta iial tema halbu külgi – meis kõigis on halvad omadused olemas – kuid vahel tundub, et temas ei olnud ühtegi head omadust. Neil hetkil meenuvad kõik tülid, kõik mõõnahetked...
  3. Tema sõbrad. Inimesed, keda sa eriti ei sallinud, kuid tolereerisid vaid oma partneri nimel. Neid tänaval kohates oled rõõmus, et ei pea enam nendega sõprust teesklema.
  4. Tema harjumused. Harjumused on armsad inimese juures, keda sa armastad. Kui tegemist on su eksiga, on tema harjumused aga need, mida jälestad kogu hingest ning need suudavad isegi praegu sind ärritada, kui neile tagasi mõtled.
  5. Halvad asjad, mis ta sulle ütles jäävad igaveseks sulle meelde. Tagantjäreletarkusena oskaks sa ilmselt nii palju paremini tema solvangutele reageerida, aga mis seal enam.
  6. Tema parfüüm. Keegi kõnnib tänaval sust mööda ja tuttav aroom tungib ninasõõrmeisse. Kas see on tema? Palun, ära ole tema! Siis saad aru, et tõenäoliselt on see after shave’i tootja paisanud lettidele rohkem kui ühe pudeli samalõhnalist kosmeetikumi.
  7. Tema isekus. Ta mõtles ainult enda vajadustele, sina olid teisejärguline ning mingil hetkel uskusid sa isegi, et pole parimat väärt.
  8. Pisarad, mis oled valanud. Miks raiskasid sa nii palju oma aega, et nutta kellegi üle, kes pani sind end nii halvasti tundma? Ta pole su aega ja energiat väärt.
  9. Päev, mil läksite lahku. Osati vaevas sind kahtlus, et sa ei leia enam kunagi kedagi, kuid peamiselt olid sa kergendunud, et see osa su elust on lõpuks läbi. Sa olid lõpuks vaba!
  10. Päev, mil ta võttis sinuga uuesti ühendust. Sul oli uus elu, sa olid õnnelik... Ja siis helises telefon, saabus sõnum või e-kiri ning sa olid taas sunnitud mõtlema ajale, mille veetsid temaga.

Allikas: Female First

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles