Kudumid, millesse saab ennast mässida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kudumid on sügise saabudes asendamatud. Isegi õhukesed siidikleidid võivad sügisesse ja talve edasi hõljuda, kui on üks mõnus soe kampsik peale visata. 

Pääsu mantel. Foto:
Pääsu mantel. Foto: Foto: osta.ee

Hetkel moesolevate kudumite valik on piisavalt lai, et igaüks leiaks vastavalt oma kehatüübile, olemusele ja meeldivusele sobiva, kirjutab osta.ee moeblogi.

Kimono. Foto:
Kimono. Foto: Foto: osta.ee

Pikem kudum, mis hoiab sind soojas, sobib nii pükste, retuuside kui ka kleidi või seelikuga. Pikad soojad kudumid, mis on väga popid juba mitmendat hooaega, täidavad ühtlasi ka kergema mantli funktsiooni.

Lühike kardigan aga on ajatu ja klassikaline ning sobib samuti pea kõigega. Viimaste hooaegade trendidest võid leida pontšo tüüpi kudumeid, mida saab kanda nii õhemate sviitrite, nahktagi või teksasärgi peal. 

Minu igapäevaseks eelistuseks on pikad kudumid. Eelkõige selle tõttu, et mulle meeldib soojus. Pigem panen alati ennast soojemalt riidesse kui, et n-ö palja tagumikuga ennast minekule sätin ja pärast hambaid plagistades kirun, miks ometi ei võinud seda sooja ja pikka kudumit veel peale tõmmata. 

Pikk kudum võimaldab edukalt ka kihilist riietumist. Kui on tegemist õhema pika kudumiga, siis sinna alla saab panna t-särgi ja peale tõmmata nahktagi. Kui on mantli-tüüpi kudum, siis sinna alla kannatab laduda mitu õhemat kihti… Ja siis pealmise kihina mässida ennast mõnusasse pehmesse kudumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles