Eesti moe trendispikker

Kristina Herodes
, Elustiili toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainus pintslitõmme võib teha terve kleidi! Liivia Leškin
Ainus pintslitõmme võib teha terve kleidi! Liivia Leškin Foto: Mark Raidpere

Tallinn Fashion Week pole niisama uhke vaatemäng, vaid ka väga praktiline trendispikker. Vaata ja vaimustu: Eesti moe tähtsaimad trendisuunad on sinu ees.

Eesti on moegurmaani paradiis! Miks? Kui mujal maailmas saavad värsketele, alles saabuvasse hooaega disainitud moekollektsioonidele ligi ainult privilegeeritud supertaarid, siis meil on kõik moesõbrad staarid! Igaüks võib astuda oma lemmikdisaineri ateljeesse ja kevadkollektsiooni kunstiteose hommepäev selga ajada.

Foto: Mark Raidpere
Foto: Erlend Staub
Foto: Erlend Staub

MUSTVALGE MINIMALISM

Moelaval valitseb värvivaba rahu – selged jooned ja karge stilistika. Nii värvitut moenädalat polegi siinmail nähtud, imestas nii mõnigi moeguru. Ja tõsi – nii sel sügisel kui saabuval kevadel soovitavad siinsed moetähed ringi kõndida kehakuju mitte liialt rõhutavas rafineeritud mustvalges.

Minimalistlik stiil annab isiksusele rohkem ruumi, mõtetele avarust ja teeb elu lihtsamaks

Foto: Erlend Staub
Foto: Erlend Staub

PÕHJAMAINE ROMANTIKA

Olgugi et mujal põhjamaades möllavad uniseksi-lained, on eestlannad jätkuvalt naiselikud. Me armastame ilu, hõrgult kujundatud peeneid detaile, pitse ja roose. Ning mis oleks parim ravim talvenukruse vastu, kui uskuda muinasjutte ning tuua oma ellu ise tähistamisväärseid sündmusi. Ühe hingematvalt kauni kleidi omanikuks saades on pool juba olemas, võimaluse säramiseks leiab alati!

Foto: Erlend Staub
Foto: Erlend Staub
Foto: Erlend Staub

ULJAD VÄRVISÄHVATUSED

Värvid olid moelavadel harvad, kuid selle eest kirglikud! Leegitsev punane, luksuslik lilla ja sügav sinine tõusid enim esile. Kui energiatase vaakumisse langeb, on värviline rõivas kiireim päästja õlekõrs. Üks elumuutvalt tuline punane kleit või päeva päästvalt värvikas mantel kuluks siinmail küll ära igale naisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles