Viis märki, et ta ei ole sind väärt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahel satume me suhetesse, kus on palju kahjulikke mustreid, kuid ometi ei astu me neist välja. Teinekord me lihtsalt eirame märke, et me oleme kellegi jaoks liiga head.

Higher Perspective reastas viis tõde, mis näitavad, et partner ei vääri sind. Need on lihtsad ja lollikindlad, kuid vahepeal on vaja, et keegi meile ka elu tõsiasju meelde tuletaks.

  1. Ta kohtleb sind kui jalamatti. On erinevaid viise, kuidas kellestki üle trampida ning jalamatina kasutada. Muide, enamik inimesi kasutab oma jalamatti hästi, sest on ju hea, et jalamatt oleks heas korras ning teeniks hästi – selleks ju jalamatt ongi. Et teenida. Kuulata. Hoolt kanda. Sa annad endast kõik ja sulle ei pakuta midagi vastu...
  2. Ta armastab vaid su välist ilu. Välimine ilu on vaid nahasügavune. Kui sul on mulje, et su partner armastab vaid sind su välimuse pärast ning kõik muu sinust jätab teda külmaks, on aeg edasi liikuda.
  3. Sa ei kujuta ette, et tutvustaksid teda oma vanematele. Probleem ei pruugi olla üldse selles, et su partner ei saaks su vanematega läbi. Probleem on hoopis selles, et kui juba vanemad on mängu toodud, on asi tõsine ning see on osa, mis sind hirmutab. Sa oled (võib-olla alateadlikult) märganud, et teie suhtes on probleeme ja see ei jää püsima.
  4. Ta armastab ennast rohkem kui sind. Seda on raske tunnistada, kuna iga inimene peaks iseennast armastama. Aga vahel on mõni inimene endast nii sisse võetud, et sinu jaoks ruumi ei jäägi, aga suhtes olles peab armastust jagama ka endast väljapoole.
  5. Ta pole lojaalne. Kui sul puudub partneri suhtes usaldus või on ta su usaldust minevikus murdnud, liigu edasi. Usalda meid. Liigu edasi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles