Luisa Värk hädas lapsehoiuteenuse hüvitise saamisega

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teel saadikut tervitama: riigikogulase Taavi Rõivase elukaaslane lauljanna Luisa Värk koos pisitütre Miina Rihannaga ootab, et suursaadikut iseseisvuspäeva puhul õnnitleda.
Teel saadikut tervitama: riigikogulase Taavi Rõivase elukaaslane lauljanna Luisa Värk koos pisitütre Miina Rihannaga ootab, et suursaadikut iseseisvuspäeva puhul õnnitleda. Foto: Peeter Langovits

Riigikogulane Taavi Rõivas ja tema kaasa, lauljanna Luisa Värk olid veel läinud nädalal hädas lapsehoiuteenuse hüvitise saamisega.
 

Paaril oli õigus 1688 kroonile, mida saavad vanemad, kelle lastele ei ole kohti linna lasteaedades ja kes seetõttu peavad kasutama eralasteaedu, kirjutab Kroonika.

Alla kaheaastase Miia Rihanna ema Luisa kirjutas juba oktoobri alguses avalduse hüvitise saamiseks ning raha pidanuks laekuma kümne päeva pärast, kuid kui seda ka nädalate pärast polnud, helistas Luisa Haabersti linnaosavalitsusse.

Sealt vastatud, et enne klaaritakse olulisemad kulud - tagatipuks ei olevat Luisa esitatud avaldus ja arve ka veel pärale jõudnud.

Linnaosavalitsuse vanem Viktor Vassiljev ütles aga, et Luisa avaldus registreeriti 28. oktoobril ja raha kanti üle 3. novembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles