Lõbus video õpetab, kuidas avalikus kohas imetada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

YouTube’i kanalil Whats Up Moms on üle 700 000 järgija tänu lõbusatele muusikavideotele, retseptidele, käsitööprojektidele ja igapäevastele lugudele. Nende kõige värskem video keskendub aga avalikus kohas imetamisele.

Videos on humoorikas võtmes toodud välja viis nõuannet, mida tasuks avalikus kohas imetades meeles pidada. Esiteks tuleb leida imetamiseks sobiv koht. Kuigi paljude arvates on imetamine tegevus, mida ei tasuks teiste silme all teha, vaidlevad emad vastu, et tualetis on üsna ebameeldiv oma lapsele süüa anda. Seega see pole kindlasti õige paik. Teiseks võid proovida kuidagi oma rinda ja last varjata. See pruugi aga sugugi lihtne olla, mistõttu tuleb arvestada sellega, et teised võivad sind jõllitada. Mõned teevad seda imetlusest, mõned vaatavad vastikustundega ja mõni lihtsalt naudib seda vaatepilti. Kõige tähtsam on aga see, et imetamine on täiesti normaalne tegevus, mida ei peaks ükski naine häbenema.

Vaata lõbusat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles