Seitse põhjust, miks mees tunneb end suhtes ebakindlana

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Loodetavasti teame juba kõik, et ka mehed tunnevad end ebakindlana ja selles pole midagi üllatuslikku. Ebakindluse põhjused ei ole sinu süü, aga kui te mõlemad suudate olla iseenda ja teineteise suhtes aus, on see võimalus raskustest koos üle saada ja edasi liikuda.

Cosmopolitan reastas seitse põhjust, miks mehed võivad end suhtes ebakindlana tunda.

  1. Ta arvab, et sul pole tema jaoks piisavalt aega. Pole midagi halba selles, et te veedate aega ka eraldi või teil on töö, mis viib sageli kodunt eemale. Aga kui ta tahab sind näha sagedamini ning sa pole päris kindel, kui palju aega sul on võimalik suhtesse panustada, küsi endalt: «Kas selle aja, mis ma ei veeda oma partneriga, võiksin ma hüpoteetiliselt veeta oma salaperega teises riigi otsas?» Kui vastus on jah, siis tõenäoliselt vajab su suhe rohkem panustamist.
  2. Ta nägi sind teise mehega rääkimas ja sa käitusid pärast seda väga kahtlaselt. Pole midagi halba selles, kui sul on meessoost sõpru ja kolleege. Mis on aga halb? Kui sa lähed endast välja, peidad telefoni, karjud ja loobid mobiili vastu seina puruks, kui poiss-sõber üle su õla piilub. See on enam kui kahtlane ja tõenäoliselt ei käituks sa nii, kui sul poleks midagi varjata. Võta ise ka asja rahulikult.
  3. Ta pole iial käinud sul külas või kohtunud su sõpradega. Kui sa avastad, et su elu on kahtlaselt sarnane ükskõik millise filmitegelasega, kes «ei taha kedagi endale liiga lähedale lasta», võib see panna nii su poiss-sõbra või ka lähedased muretsema, et sul on midagi varjata.
  4. Talle tundub, et sa suhtud temasse rohkem sõpra kui armastatusse. See muidugi ei tähenda, et sa peaks pidevalt temaga avalikkuse ees amelema, aga kui sa ei suuda teda isegi privaatsetel hetkedel suudelda ning hoiad puudutustest eemale, muudab see ta arusaadavalt ebakindlaks.
  5. Sa oled temast palju edukam. Vaat see on asi, millest ta lihtsalt peab üle saama. Ära mingil juhul hakka varjama tema eest oma töiseid eduhetki, kuid püüa neid ka mitte nina alla hõõruda, kui tead, et ta on selle koha pealt tundlik.
  6. Sa oled netikuulsus. Jepp, üsna tõenäoliselt ei jäta sa teda maha anonüümse kommentaatori pärast, kes kirjutab mõne su Insta-pildi all, et sa näed hea välja, aga ebakindlust ei tekitagi alati ratsionaalsed põhjused.
  7. Teda on varem petetud. Kui ta on alustanud sinuga suhet eeldusel, et varem või hiljem sa teda petad, siis tuleb selle probleemiga tegeleda. Usalduseta suhe ei kesta kaua.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles