Eesti meeste suurimad moeäpardused, mida tuleks vältida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Volkmann

Kui soovid vältida moeäpardusi, siis loe tuntud moekunstniku ja stilisti Liisi Eesmaa soovitusi, mida rõivaste kandmisel vältida. Heaks ja kiireks spikriks riiete valimisel on Liisi loodud meeste kollektsioonid Rocca al Mare Kaubanduskeskuse kodulehel. 

  • Vales suuruses rõivad

Üks põhilisi möödapanekuid on see, kui saledad mehed kannavad liiga suuri ja suured mehed ülikitsaid riided. Liiga kitsad riided ainult rõhutavad keha voldikesi. Küll aga ei tähenda see, et kogukamad inimesed peaksid kandma suuri numbreid. Ei, kottis rõivad muudavad välimuse lohakaks ega muuda figuuri kauniks. Reegliks on õiges suuruses riided ja õiges pikkuses püksid – siis on kena välimus tagatud. Pükste pikkust peetakse tavaliselt õigeks, kui püksisääre alumine äär ulatub kinga kontsa ülemise ääreni.

  • Suurte brändilogodega riided

Suured brändinimed ja logod särkidel on justkui märk ebakindlast mehest, kes üritab oma staatust tuntud kaubamärgiga parandada. Ära ole liikuv reklaampost, vaid investeeri brändi, millel on ilus disain, mõnus materjal ning vali rõivas, mis istub seljas hästi. Ja tea, et tihtipeale on just kvaliteetbrändidel, kellega eputada tasub, nimesildid praktiliselt nähtamatud ja delikaatsed.

  • Ülikond koos sportliku puhvjopega

Need kaks asja kokku ei sobi. Täiskasvanud mehel võiks olla vähemalt üks hästiistuv ja ajatu mantel, mida kanda koos pintsakuga. Mõtle kasvõi filmikangelastele, kes naised jalust nõrgaks võtavad. Soliidse mantlita oleks pool nende sarmist kadunud ning puhvjopega mõjuksid nad pigem naeruväärselt kui võluvalt.

  • Teravatipulise ninaga hooldamata jalanõud

Koledad ning väsinud kingad rikuvad üldmulje. Kindlasti soovitaksin vältida plastikläikega, teravatipuliste ninaotsadega jalanõusid. Need mõjuvad odavalt ning veidi narrilikult. Ilusad ja hooldatud kingad teevad komplimendi kogu ülejäänud riietusele.

  • Vale lipsusõlm

Paljud noorema generatsiooni mehed ei oska lipsusõlme teha. Noored mehed, kes osavalt lipsu seovad, mõjuvad intelligentselt, värskelt ja seksikalt. Nii et, YouTube lahti ja lipsusõlme-workshop alaku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles