Eesti mees hindab elegantseid ja soliidseid rõivaid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rocca al Mare

Rocca al Mare Kaubanduskeskus viis Osta.ee keskkonnas läbi omapärase meestekollektsioonide oksjoni. Enampakkumisele läksid Liisi Eesmaa valitud rõivad 5000 euro väärtuses, mille soetamiseks kergitasid oksjonil osalenud mehed rahakotti ühtekokku ligi 2000 euro võrra. Kõige enam olid mehed valmis võitlema elegantse komplekti eest, mis koosnes sügavates sügistoonides pintsakust, kudumist, triiksärgist, lipsust ja pruunidest pükstest. Kui komplekti hind kaupluses oli ligi 600 eurot, siis oksjonil müüdi see 300 euroga.

Samuti olid meeste seas populaarsed hästiistuvate pintsakute ja vestide komplektid. Õrnema soo meeleheaks ei koosnenud menukaimad valikud sugugi must-valgetest toonidest – enamus panuseid tehti kollektsioonidele, kus meesmodelli ilustasid veinipunased toonid ja aksessuaarid.

«Vaadeldes Osta.ee keskkonnas kõige kõrgema lõpphinnani jõudnud rõivakomplekte, siis peab nentima, et meie mehed pole sugugi hallid hiirekesed. Eelistati just romantilisi ja julgeid valikuid, kus tooni andsid šikid detailid, edevad ruudud ja moodsad värvid,» kirjeldas Eesti mehe maitset Osta.ee turundusjuht Kadri Raig.

Tundub, et Eesti meest ei vaimusta tavaline särk-pintsak koosluses, vaid teda paneb särama mahlakam ja silmapaistvam outfit. «Selle tõestuseks on Eesti mehe väikesed panused ja jahe tähelepanu riietele, mis just seda stiili esindasid. Oksjon lükkas ümber eelarvamuse Eesti mehest, kes ei pidavat tähelepani pöörama ei oma välimusele, ega stiilsele riietusele. Aktiivne osavõtt ja julged valikud  vähendasid seda müüti,» tunnustas Raig.

Osta.ee keskkonnas viidi läbi omanäoline Rocca al Mare meestekampaania, mille raames läksid oksjonile 10-eurosendise alghinnaga stilist Liisi Eesmaa loodud kümme kütkestavat meesterõivaste komplekti. Ühtekokku tehti kümnele pakkumisele 819 pakkumist ning populaarseim komplekt pälvis tervelt 102 pakkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles