Online-mängust haaratud inglanna jättis lapsed ja koerad nälga

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

33-aastase arvutisõltlasest inglanna kodus avanes õudne vaatepilt: kõiki pindu kattis rämps ja hallitanud toit, lapsed vanuses 9, 10 ja 13 olid söömata ja kasimata ning kõrvaltoas vedelesid juba kaks kuud tagasi hinge heitnud koerte korjused, vahendab Õhtuleht Daily Maili.
 

Naabrid kutsusid Kenti krahvkonnas asuvasse kaksikelamusse politsei, sest oli selge, et midagi on lahti - isegi maja ees vedeles aasta jagu rämpsu ning koridor oli nii kola täis, et postiluugist ei saanud sisse piiluda.

Kurja juureks osutus online-arvutimäng, mis võimaldas naisel suhelda tuhandete teiste tegelaskujudega - esimest korda astus inglanna mängu 2009. aastal ja mängis esialgu tund aega päevas, ent eelmise aasta augustiks veetis ta internetis üha rohkem aega, kuni magas vaid kaks tundi ööpäevas.

Mängumaratone võimaldas töötuseisus - kuus kuud veetis inglanna oma sülearvuti ette naelutatult, viitsimata koristada, lastele toitu soojendada ega lemmikloomade eest hoolitseda.

Mängukirest sai naine lahti alles siis, kui temalt lapsed ära võeti - tunnistanud end süüdi lastevastases julmuses ja loomade hooletusse jätmises, sai ta tingimisi karistuse ning tal keelati edaspidi internetti kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles